Pikmin 4

Nintendo Switch


55,90 

Dostupno odmah

SKU: PK4-NSW

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Nova avantura cvjeta! Pikmin se vratio za još jednu veliku misiju u Pikmin 4 za Nintendo Switch! Ova sićušna stvorenja nalik biljkama nastanjuju tajanstveni planet. Uzgajajte ih, čupajte i zapovijedajte im dok uz njihovu pomoć prolazite kroz ovaj novi svijet.

Što su Pikmin? Pikmin dolazi u raznim oblicima, veličinama i bojama! Na primjer, Crveni Pikmin ne svladava vatrene prepreke, Plavi Pikmin izvrsni su plivači, a novootkriveni Ledeni Pikmin hladi stvari smrzavanjem neprijatelja i okoliša oko njih.

Pojedinačni Pikmin može biti malen i ranjiv, ali zajedno se može uhvatiti u koštac i s najvećim izazovima! Upotrijebi njihovu minijaturnu moć i neku strategiju da svladaš sve što ti se nađe na putu na ovom čudnom, novom planetu.

Preslatki pseći pratilac Oatchi, Space Dog, također će vam se pridružiti u vašoj avanturi. Ovaj pouzdani suputnik može razbijati prepreke, prevoziti teške predmete i nositi Pikmina na leđima kroz vaša putovanja. Zajedno, nijedan izazov nije prevelik za ove avanturiste!

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke