Fae Farm

Nintendo Switch


57,90 

Dostupno odmah

SKU: FAEFARM-NSW-CD

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

 • Pobjegnite u svijet vilinske farme i stvorite vlastiti ugodan dom u začaranom svijetu Azorije. Dok njegujete i uzgajate svoje imanje, upoznat ćete šarmantne likove, potaknuti duboke odnose i otkriti načine da unesete magiju u sve što radite.
 • Čarobna stvorenja: dok se brinete za svoju farmu, možete se brinuti za razne umiljate životinje gdje možete skupljati jaja, vunu i još mnogo toga. Također možete uzgajati bebe životinja u mnogo različitih boja i istraživati otok kako biste otkrili čarobna stvorenja koja stvaraju rijetke sastojke za napitke. Ali nisu sva stvorenja prijateljska: čuvajte se zbrke; nestašni duhovi koji vam blokiraju put!
 • Avantura je pred vašim vratima: istražite područja Azorije dok putujete otokom koristeći svoje vještine i čarolije. Istražite špilje, prikupljajte resurse i borite se protiv zbrke! Napredujte vlastitim tempom dok otkrivate nove misterije i vraćate mir u Azoriju.
 • Nova prijateljstva: Azoria je dom šarenih likova! Kako napredujete kroz priču, možete izgraditi veze s mnogim otočanima na putu. Čak možete pronaći romantiku tako da idete na spojeve i na kraju se vjenčate u gradskoj vijećnici.
 • Jedan za sve: možete igrati sami ili s do 3 svoja prijatelja online ili putem lokalne bežične veze. Podijelite svoj napredak, zajedno izgradite farmu gdje se svačiji trud računa. i podržavajte jedni druge kroz potrage i izazove svijeta oko vas.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke