Fallout 76

Playstation 4


24,99 

Dostupno odmah

SKU: FO76-PS4-CD

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Bethesda Game Studios, nagrađivani tvorci Skyrima i Fallouta 4, žele vam dobrodošlicu u Fallout 76, online prequel u kojem je svaki preživjeli čovjek stvarna osoba. Radite zajedno, ili ne, da biste preživjeli. Pod prijetnjom nuklearnog uništenja, doživjet ćete najveći, najdinamičniji svijet ikada stvoren u legendarnom svemiru Fallout.

Dan obnove, 2102. Dvadeset pet godina nakon što su bombe pale, vi i vaši kolege Stanovnici trezora – odabrani među najboljima i najpametnijima u zemlji – izlazite u postnuklearnu Ameriku. Igrajte sami ili se udružite dok istražujete, tražite, gradite i pobjeđujete protiv najvećih prijetnji pustoši.

GLAVNE ZNAČAJKE:

Izaći ćeš!

Multiplayer napokon dolazi u epske RPG-ove otvorenog svijeta Bethesda Game Studios. Stvorite svoj lik sa sustavom S.P.E.C.I.A.L i iskovajte vlastiti put u novoj i neukroćenoj pustoši sa stotinama lokacija. Bilo da putujete sami ili s prijateljima, nova i jedinstvena Fallout avantura vas čeka.

Planinska sjajna zemlja!

Potpuno nova grafika, osvjetljenje i tehnologija pejzaža oživljavaju šest različitih regija Zapadne Virginije. Od šuma Appalachia do štetnih grimiznih prostranstava cranberry bara, svaka regija nudi svoje rizike i nagrade. Postnuklearna Amerika nikada nije izgledala tako lijepo!

Novi američki san!

Upotrijebite potpuno novu mobilnu platformu za izgradnju i montažu (C.A.M.P.) za gradnju i izradu bilo gdje u svijetu. Vaš C.A.M.P. će pružiti prijeko potrebno sklonište, zalihe i sigurnost. Možete čak otvoriti trgovinu za razmjenu robe s drugim preživjelima. Ali pazite, neće svi biti baš tako susjedski raspoloženi.

Moć atoma!

Krenite sami ili s kolegama preživjelima kako biste otključali pristup vrhunskom oružju – nuklearnim projektilima. Ovo uništenje također stvara zonu visoke razine s rijetkim i vrijednim resursima. Štitiš li ili oslobađaš snagu atoma? Tvoj izbor.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke