Forgive Me Father

Nintendo Switch


29,90 

Proizvod nije na stanju

SKU: FMF-NSW-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Forgive Me Father mračni je retro horor FPS smješten u svijet stripova inspiriran romanima H.P. Lovecraft. Kao jedini preostali s punim osjetilima, krećete na putovanje u potrazi za odgovorima – ali koliko možete izdržati?

Pratite svoju razinu ludila koja se dinamički mijenja tijekom igre i daje vam dodatnu snagu. Odaberite svoje aktivne vještine ovisno o svom stilu igre i koristite ih u borbi protiv vječnog zla. Istražite ovaj svijet nadahnut Lovecraftom koji je pun skrivenih i teško dostupnih područja i otkrijte cijelu priču kako biste riješili misterij ovog ludog mjesta.

Osjećaj klasičnog FPS-a iz 90-ih

Timelapse animacije, protivnici i elementi 2D u 3D okruženju; kompleti prve pomoći i životne točke, oružje koje se ne puni, pojačanja tijekom dinamične borbe s brojnim protivnicima.

Prilagođeno iskustvo borbe

Na igraču je da odluči kako će se njegova oprema razvijati i da pronađe načine da porazi horde nepredvidivih protivnika.

Dinamična razina ludila

Izravno utječe i na audio-vizualno iskustvo i na igranje.

Predstavljeno u stilu stripa

Ručno crtana grafika dizajnirana za održavanje prepoznatljivog izgleda stripa.

Raspoloženje ravno iz Lovecraftovih mračnih romana

Osjetite atmosferu jeze i užasa koju stvaraju djela H.P. Lovecraft je poznat po.

Mnogo klimaktičkih razina i raznovrstan bestijarij

Raznolik svijet u potpunosti napravljen ručno, pun zanimljivih neprijatelja, od opsjednutih stanovnika do čudovišta iz vaših najgorih noćnih mora.

Dva heroja na izbor

Doživite priču iz perspektive svećenika ili novinara.

Forgive Me Father (Playstation 4)

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke