Ghostbusters: Spirits Unleashed – Ecto Edition

Nintendo Switch


34,50 

Dostupno odmah

SKU: GB-SI-EE-NSW-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Ghostbusters: Spirits Unleashed – Ecto Edition dolazi na Nintendo Switch sa svim sadržajem s naslovnicom koja svijetli u mraku (do isteka zaliha)!

Fizičko izdanje igre dobit će Advance Access to the Basher Ghost, rijetku Ectoplast Skin, RTV Kit Ghost Trap i poseban PKE Meter. Ecto Edition također uključuje prva 3 DLC-a na kaseti, spremni za igranje!

Ghostbusters: Spirits Unleashed zabavna je igra za više igrača savršena za sve razine vještina. Igrajte ili kao Ghostbusters ili kao Ghosts! Istjerivači duhova s ​​četiri protona pokušavaju uhvatiti duha koji opsjeda jedinstvene lokacije u asimetričnim borbama za više igrača (online ili offline). Kako igrači napreduju, otključavat će kozmetiku i nadogradnje i za Ghostbusters i za Ghostove kako bi razvili svoje iskustvo igranja. Izgled i dojam pružit će obožavateljima impresivno iskustvo u svemiru, omogućujući im da ostvare svoje fantazije o Istjerivanju duhova. Bilo da se radi o lovu ili proganjanju, igra je laka za naučiti i zabavna za svladavanje!

Igrajte asimetričnu igru ​​skrivača. U pravom obliku IllFonicovih prošlih naslova, ovaj naslov je 4v1 postava gdje će igrači ili igrati kao dio tima novih Ghostbustersa ili pojedinačnog Ghosta. Uživajte u igri solo ili s do četiri igrača na svim platformama kroz cross-play. Uključuje mrežni i izvanmrežni način rada za jednog igrača dostupan u obliku igre uz pomoć umjetne inteligencije.

Ghostbusters: Spirits Unleashed ima svu kultnu opremu i gadgete, od Proton Packs do PKE mjerača i Ghost Traps, koje bi fanovi očekivali, a novi igrači u svemiru u kojima će uživati ​​igrajući kao Ghostbuster. Duhovi imaju višestruke sposobnosti u svom arsenalu, poput posjedovanja predmeta, naravno mršavljenja i još mnogo toga, zbog čega je progon na raznim lokacijama prava igra. Osim toga, mnogi će prepoznati Firehouse i Ray’s Occult Books koji djeluju kao središte igre. Ovdje igrači mogu birati misije, prilagođavati svoje likove, vježbati ispaljivanje svojih protonskih paketa i istraživati ​​sve što se može naučiti. I da, čut ćete izvorne filmske glumce kako ponavljaju svoje uloge kao Ray Stantz i Winston Zeddemore, zajedno s nekim novim prijateljima!

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 34,50 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke