God Eater 3

Playstation 4


24,99 

Dostupno odmah

SKU: GE3-PS4-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Odjednom, nepoznati oblici života zvani “Oracle stanice” počinju nekontrolirano konzumirati sav život na Zemlji. Njihov proždrljivi apetit za “proždiranjem” i izvanredna prilagodljivost donose im najprije strah, potom strahopoštovanje i na kraju ime “Aragami”. Pred neprijateljem potpuno imunim na konvencionalno oružje, urbana civilizacija propada, a čovječanstvo se svakim danom sve više gura prema izumiranju.

Čovječanstvu ostaje samo jedan tračak nade. Nakon razvoja “God Arcs” – živog oružja koje uključuje stanice Oraclea – pojavljuju se njihovi nositelji, “God Eaters”. U svijetu opustošenom od strane ludih bogova, ovi “žderači bogova” vode očajnički rat…

Stvorite svoj lik i borite se za opstanak ljudske vrste u GOD EATER 3. Odaberite svoje oružje iz širokog spektra Božjih lukova i suočite se s potpuno novim Aragamisom u dinamičnim bitkama velike brzine. Istražite opustošena područja koja nikada niste vidjeli u prethodnim igrama GOD EATER.

Glavne značajke:

 • Prva igra GOD EATER zamišljena i osmišljena za novu generaciju kućnih konzola
 • Dinamične ubojice se bore velikom brzinom
 • Potpuno nova polja za lutanje
 • Novi Aragamis za borbu
 • Uživajte u raznim originalnim oružjima

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke