Shovel Knight: Treasure Trove

Nintendo Switch GTIN: 5060146466998


28,50 

Proizvod nije na stanju

SKU: SK-TT-NSW-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Fizička verzija Shovel Knight: Treasure Trove sadrži 5 ogromnih igara, uključujući svaki Shovel Knight proizvod objavljen do sada: originalni Shovel Knight: Shovel of Hope (uključujući Co-op za 2 igrača i Body Swap), Shovel Knight: Plague of Shadows, Shovel Knight: Spectre of Torment, Shovel Knight: King of Cards i Shovel Knight Showdown.

Postoje nebrojeni sati nezaboravnih avantura za jednog igrača u koje se možete upustiti, duboka i nagrađujuća borbena igra za više igrača, deseci i deseci razina izazova, jedinstvena postignuća za svaku igru, više od stotinu pjesama…

Shovel Knight: Treasure Trove puna je svake igre koju je Yacht Club Games ikada napravio! Ima dovoljno igrivosti da vam potraje sve vrijeme koje vam je potrebno na vašem omiljenom pustom otoku!

Značajke:
Shovel Knight: Shovel of Hope – Očeličite svoju oštricu lopate i počnite kopati kroz avanturu koja je sve započela! Skačite, borite se protiv neprijatelja i otkrivajte blaga dok pokušavate poraziti Red bez četvrtine i njihovu zlu vođu, Čarobnicu.

Shovel Knight: Plague of Shadows – pripremite svoje napitke i postanite manijakalni alkemičar Plague Knight u njegovoj pustolovini kuhanja vrhunskog napitka! Kombinirajte dijelove bombe za stvaranje prilagođenih kombinacija, otkrijte nove predmete, područja i šefove, a možda čak i otkrijte uzavrelu romansu.

Shovel Knight: Spectre of Torment – ​​Pozovite svoju kosu u prethodniku igre Shovel Knight! Preuzmite kontrolu nad Spectre Knightom kako biste jurili kroz potpuno redizajnirane razine penjući se po zidovima, svladavajući novi arsenal oružja i sjekući svoje neprijatelje na vrpce. Postanite žetelac, otkrijte svoju melankoličnu prošlost i regrutirajte Red No Quarter!

Shovel Knight: King of Cards – Igrajte kao King Knight, i sam pozlaćeni lupež, dok putuje kroz 4 nova svijeta i više od 30 potpuno novih staza, na putu da nadmaši Tri kralja koji vladaju zemljom. Visokim okretanjem i žestokim udarcem može se srušiti na sve koji bi mu se usudili stati na put!

Shovel Knight: Showdown – borite se s do 4 igrača i otimajte se za dragulje kao vaš omiljeni herojski ili zli vitez u Shovel Knight Showdownu. Svi klasični likovi Shovel Knighta koje poznajete i volite mogu se igrati, mnogi po prvi put ikada! Okupite svoje prijatelje za beskrajne sukobe za više igrača ili preuzmite kontrolu nad svojim omiljenim likom i kopajte u Story Mode. Vraćaju se poznate kontrole, predmeti i mehanike, čineći ovo platformskom borbenom igrom u koju svatko može uskočiti i isprobati.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 28,50 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke