Katamari Demacy Reroll

Nintendo Switch


29,90 

Dostupno odmah

SKU: KDR-NSW-EG

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Princ koji ne staje ni na što, vratio se i spreman je za REROLL! Pridružite se Kralju i Princu Kozmosa u njihovoj otkačenoj avanturi obnavljanja zvijezda kod kuće ili u pokretu? Sada u punoj HD rezoluciji.
Kada Kralj cijelog kozmosa slučajno uništi sve zvijezde na nebu, naredio je tebi, svom prinčevskom sinu veličine pola litre, da vratiš svjetlucanje na nebo iznad.
Uživajte u neobičnom, zaraznom humoru – od suludih kozmičkih animacija, do otkačenih i prekrasnih glazbenih stilova, do kraljevski zarazne priče koja je nedvojbeno kao nijedna druga.
Koristeći joy-con, upravljajte katamarijem koristeći žiroskopske kontrole za okretanje i protresanje joy-cona za izvođenje Prince Dash kada ste u stolnom načinu rada. Igrači također mogu igrati u načinu rada za više igrača s prijateljem pomoću dva Joy-cona na Switchu.
Međunarodni proizvodi imaju zasebne uvjete, prodaju se iz inozemstva i mogu se razlikovati od lokalnih proizvoda, uključujući prikladnost, dobne ocjene i jezik proizvoda, označavanje ili upute.

Igra je izašla samo za Američko i Japansko tržište, no normalno radi na svim konzolama u svim regijama. 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke