Mario + Rabbids Kingdom Battle Collector Edition

Nintendo Switch


49,90 

Dostupno odmah

SKU: MR-KB-CE-NSW-CD

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Mario + Rabbids Kingdom Battle je priča o neočekivanom susretu između jednog od najlegendarnijih heroja videoigara svih vremena – Maria i nepopravljivih, kaotičnih i slatkih Rabbidsa. Kraljevstvo Gljiva je rastrgano misterioznim vrtlogom koji transportira kaotične Rabbidse u nekoć mirno područje. Kako bi vratili svijet u mirno stanje, Mario, Luigi, Princess Peach i Yoshi se udružuju s herojima Rabbidsa i kreću na ludo putovanje kroz četiri različite zemlje.
Pridružite im se i istražite novi svijet izmjenjen sa zlonamjernim Rabbids-ima, ispunjen tajnama i prisjećnja na klasične Mario igre! Riješite zagonetke na putu i nadmudrite nepredvidive neprijatelje u ludim turn-based borbama i kooperativnim izazovima. Otkrijte suvremenu borbenu avanturu dizajniranu isključivo za Nintendo Switch konzolu, koja se može igrati bilo gdje, bilo kada i sa bilo kim.

Epska pustolovina

 • Zaputite se s Mariom, Rabbid Peachom i Rabbid Luigijem  na epsku potragu za spašavanjem njihovih prijatelja i vraćanju Kraljevstva Gljiva u mirno stanje!
 • Istražite četiri legendarne zemlje pune škrinja i tajni, riješite zagonetke i labirinte, te pobijedite nepredvidive neprijatelje na bojnom polju.

Luda borba

 • Po prvi puta Mario i njegovi prijatelji će upotrijebiti neobična oružja kako bi se suočili sa s njihovim neprijateljima u ludim borbama. Odaberite njihov arsenal među više od 250 oružja s jedinstvenim statistikama i specifičnostima.
 • Formirajte komplementarni tim od tri lika ovisno o njihovim arhetipovima i prilagodite njihove sposobnosti putem nihovog zasebnog stabla vještina.
 • Zahvaljujući turn-based sustavu, uzmite si koliko god vremena trebate za razmišaljanje prije vašeg taktičkog napada, prije nego što neprijatelj uzvrati napadom kada dođe njegov red.
 • Igrajte se s prijateljem u dodatnim kooperativnim izazovima na istoj konzoli, s tri razine težine, višestrukim ciljevima i mogućnošću igranja s dva Joy-Con kontrolera.

Osvježavajuće Mario iskustvo

Doživite avanturu ispunjenu humorom, epskom glazbom, živahnom animacijom i živopisnim slikama koje pokreće Snowdrop engine.

Dizajnirano za Nintendo Switch

 • Igra je privlačna u ručnom načinu rada koliko i na TV zaslonu
 • Igrajte bilo gdje, pa čak i u pokretu
 • Otključajte nove značajke u igri pomoću Nintendo Amiibo figura

Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 49,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke