Akcija!

American Fugitive: State of Emergency

Playstation 4 GTIN: 5060760883034


6,99 

Dostupno odmah

SKU: AF-SOE-PS4-CB
Promotivna ponuda traje do: 9.6.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

American Fugitive moderna je verzija klasične akcije u pješčaniku koja nudi novo 3D iskustvo otvorenog svijeta za jednog igrača s vrhom prema dolje.

Dobrodošli u okrug Redrock, uspavani američki grad s rastućim kriminalnim podzemljem.

Vi preuzimate ulogu Willa Rileya. Nema anđela sigurno – ali ne i ubojicu. Ipak, hladnokrvno ubojstvo tvog oca je zločin zbog kojeg su te zatvorili. Potaknuti tugom i gorućom željom za osvetom, pobjeći ćete iz zatvora s namjerom da pronađete pravog krivca.

Kad izađete vani, morat ćete se stopiti s građanima kako biste izbjegli ponovno uhićenje. Uspostavite kontakt s kriminalnim podzemljem i ostanite korak ispred policijske mreže.

Smješten na dubokom jugu 1980-ih, Američki bjegunac ljubavno je pismo klasičnim filmovima i starim igrama.

To je utrka s vremenom, a PRAVDA NIJE UVIJEK ZAKONITA.

Značajke:

 • MODERAN POGLED NA KLASIČNU AKCIJU SANDBOXA: Ponovno otkrijte užitak pokolja odozgo prema dolje uz zadivljujuću 3D grafiku i uništiva okruženja, dramatično pripovijedanje i epsku haos jurnjave automobilima.
 • ZRELA IGRA TEMELJENA NA IZVORNOJ PRIČI: Razotkrijte zaplet misterije, prijevare i korupcije, pun zapleta i obrata, u kojem živi šarolika skupina prekršitelja zakona i onih koji ga provode.
 • MASOVNO OKRUŽENJE OTVORENOG SVIJETA: Istražite okrug Redrock pješice automobilom – prekrasan i živahan dio ruralnog SAD-a 80-ih.
 • IZABERITE ŽIVOT ZLOČINCA: Pljačkajte kuće, kradite automobile, naoružajte se do zuba. Samo nemoj da te uhvate!
 • STAVITE PAPUČICU DO METALA: isprobajte se u izazovima kronometra i kaskaderskim skokovima razasutim diljem svijeta, koristeći bilo koje od brojnih vozila.
 • BOGATSTVO AKTIVNOSTI: Bilo da obavljate poslove za kriminalno podzemlje, otkrivate skrivene zalihe, pljačkate kuće, pljačkate trgovine ili ograđujete likovnu umjetnost, ostanite na oprezu. Pokvarene policajce neće zaustaviti ništa da vas vide iza rešetaka!
* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 9,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke