Akcija!

Moonscars

Nintendo Switch


27,99 

Dostupno odmah

SKU: MOONSCARS-NSW
Promotivna ponuda traje do: 28.7.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Upoznajte svog tvorca! Pod mračnom mjesečinom, žestoka glinena ratnica Grey Irma bori se vođena usamljenom svrhom: pronaći kiparicu i razotkriti misterij njezina postojanja. Pomaknite granice svojih borbenih vještina i ovladajte novim sposobnostima kako biste napredovali kroz neumoljivi nelinearni 2D svijet. Suočite se s nemilosrdnom tamom koja vas želi uništiti. U Moonscars, svaka smrt je naučena lekcija – i kako svladavate svaki izazov, otkrivat će se nove istine.

GLAVNE ZNAČAJKE:

 • Smrt te oblikuje: Prije nego što ustaneš, prvo moraš pasti. Oblikujte se u majstora ratnika kroz ciklus kušnji i trijumfa.
 • Sumorno prekrasan svijet: Istražite sjene i tajne skrivene u mjesečini slikarskog nelinearnog 2D carstva narušenog očajem i beznađem.
 • Testirajte svoju odlučnost: Izoštrite svoje vještine i reflekse u izazovnoj borbi prepunoj akcije. Sjeci i pariraj svojim mačem, rukuj jedinstvenim specijalnim oružjem i zapovijedaj moćnim čarobnjaštvom.
 • Mjesec gladuje: otkrijte čudnu, mračnu fantastičnu priču punu obrata i zamršene izgradnje svijeta. Tražite istinu svoje kreacije i budite nagrađeni.
 • Glina, kost i ihor: Budite svjedoci priča i sjećanja na izdaju, patnju i osvetu dok Siva Irma i njezina druga bića od mesa i gline traže istinu i svrhu.
* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 32,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke