Nexomon + Nexomon Extinction – Complete Collection

Nintendo Switch GTIN: 5060690796367


34,99 

Dostupno odmah

SKU: NEXOMON-COMPLETE-NSW-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Ponovno se vratite klasičnom hvatanju čudovišta i doživite potpunu Nexomon priču s dvije epske avanture u jednoj!

Glavne značajke:

 • Borite se i ukrotite stotine Nexomona
  S više od 600 Nexomona iz devet elementarnih tipova koje možete otkriti kroz divlje susrete i evoluciju temeljenu na razinama, stvaranje tima koji odgovara vašem stilu igre jednostavno je.
 • Istražite golem i raznolik svijet
  Od ledene tundre i sušne pustinje do guste šume i prekrasnih plaža, svijet Nexomona je prostran i raznolik.
 • Steknite nove prijatelje i borite se protiv zlih neprijatelja
  Heroj je ništa bez prijatelja uz sebe i protivnika koji pokušavaju osujetiti svaki njihov korak! Nexomon se može pohvaliti opsežnim popisom jedinstvenih likova i narativnih obrata u svjetskoj priči o dobru i zlu.
 • Postanite Nexomon Grandmaster
  Krenite od skromnih početaka sa širokim nizom početnih Nexomona do izgradnje ultimativnog tima. Borbom se probijte do pobjede kako biste spasili svijet!
* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 34,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke