Okami

Nintendo Switch GTIN: 4976219094894


49,99 

Dostupno odmah

SKU: OK-NSW-EG

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

U Okami HD igrači preuzimaju ulogu Amaterasu, japanske božice sunca koja nastanjuje oblik legendarnog bijelog vuka Shiranuija u potrazi za porazom Oročija, osmoglavog demona i tiranskog čudovišta odgovornog za pretvaranje svijeta u uništenu pustoš. Igrači moraju koristiti Amaterasuove magične sposobnosti i arsenal predmeta, napada i tehnika Celestial Brush kako bi zemlji Nippon vratili prijašnju slavu punu života i boja. Usput, Amaterasu će biti pozvan da pomogne skupini neobičnih i intrigantnih likova i porazi gomilu brutalnih neprijatelja kako bi oslobodio zemlju Orochijeva prokletstva.

Značajke:

 • Intrigantan i primamljiv glavni lik – preuzmite ulogu boga sunca, Amaterasua, koji se spušta na zemlju u obliku vuka. Japanski prijevod riječi vuk je “Okami”
 • Izvorni vizualni elementi i revolucionarni dizajn – bogata stilizirana 3D grafika koja podsjeća na tradicionalnu japansku umjetnost stvorenu na papirnatim svicima stvara veliki izbor faza s izgledom akvarela
 • Epska priča koja spaja folklor i misticizam – Okami koristi folklor kako bi iznio impresivno iskustvo
 • Eklektični i raznoliki neprijatelji – Raznovrsna postava neprijatelja temeljena na japanskom folkloru i mitovima
 • Raznovrsno igranje – pobjeđivanje čudovišta zahtijeva korištenje ne samo fizičkih napada, već i Amaterasuovih vlastitih jedinstvenih sposobnosti

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke