Akcija!

Outer Wilds – Archeologist Edition

Nintendo Switch GTIN: 5056635607416


35,99 

Datum izlaska: 30.8.2024.

SKU: OW-AE-NSW-CB
Promotivna ponuda traje do: 29.8.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Zaronite dublje u divljinu…

Dobitnik nagrade za najbolju igru ​​na dodjeli nagrada BAFTA Games 2020. i proglašen igrom godine 2019. od strane Giant Bomba, Polygona, Eurogamera i The Guardiana, Outer Wilds je kritički hvaljena i nagrađivana misterija otvorenog svijeta o solarnom sustavu zarobljenom u beskraju vremenska petlja.

Značajke igre:

 • Dobrodošli u Svemirski program! Vi ste najnoviji regrut Outer Wilds Ventures, mladog svemirskog programa koji traži odgovore u neobičnom solarnom sustavu koji se stalno razvija.
 • Misterije Sunčevog sustava… Što se skriva u srcu zloslutnog Dark Bramblea? Tko je izgradio vanzemaljske ruševine na Mjesecu? Može li se beskrajna vremenska petlja zaustaviti? Odgovori vas čekaju u najopasnijim dijelovima svemira.
 • Svijet koji se mijenja tijekom vremena: planeti Outer Wilds prepuni su skrivenih lokacija koje se mijenjaju s vremenom. Posjetite podzemni grad prije nego što ga proguta pijesak ili istražite površinu planeta dok se raspada pod vašim nogama. Svaku tajnu čuvaju opasni okoliši i prirodne katastrofe.
 • Zgrabite svoju intergalaktičku opremu za planinarenje! Obujte čizme za planinarenje, provjerite razinu kisika i pripremite se za odlazak u svemir. Upotrijebite razne jedinstvene naprave da istražite svoje okruženje, pronađete tajanstvene signale, dešifrirate drevne vanzemaljske zapise i ispečete savršen marshmallow.
 • Echoes of the Eye: Hearthian svemirski program otkrio je anomaliju koja se ne može pripisati nijednoj poznatoj lokaciji u Sunčevom sustavu. Zgrabite svoju svjetiljku i pripremite se za rasvjetljavanje najmračnijih tajni Vanjske divljine…
 • Fizičko izdanje uključuje:
  • Poster planetarne karte na rasklapanje Mobiusovog digitalnog konceptualnog umjetnika Iana Jacobsona.
  • Echoes of the Eye Expansion uključen na kartici/disku.

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+0,90 €) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke