Pac-Man World: Re-PAC

Playstation 4


29,90  (225,28 kn)

Dostupno odmah

SKU: PAC-MAN-RE-PAC-PS4-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Nahranite svoj apetit za avanturom u PAC-MAN WORLD Re-PAC!

Prvi put objavljen 1999., PAC-MAN WORLD doživio je uzbudljivi debi PAC-MAN-a u 3D platformskom žanru. Ovaj prvi dio trilogije PAC-MAN WORLD prodan je u 1,5 milijuna jedinica diljem svijeta! Sada je remaster koji su obožavatelji tražili skoro stigao!

U PAC-MAN WORLD Re-PAC, PAC-MAN dolazi kući na svoj rođendan i otkriva da su duhovi oteli PAC-MANovu obitelj i prijatelje i uništili mu zabavu! PAC-MAN mora krenuti u avanturu kroz šest područja Otoka duhova kako bi spasio svoju obitelj i prijatelje i suočio se s šefom duhova, TOC-MANOM!

S uglađenom grafikom, poboljšanim načinom igre i ažuriranim značajkama, PAC-MAN WORLD Re-PAC je akcijska/platformska zabava za iskusne PAC-fanove i nove PAC-entuzijaste diljem svijeta!

Glavne značajke:

 • Modernizirani klasik – Iskorištavajući prednosti trenutne generacije hardvera, ovaj 3D platformer opremljen je glatkijim intuitivnim igranjem, ažuriranim vizualnim elementima uključujući sjajni novi izgled za PAC-MAN i duhove, poboljšanim korisničkim sučeljem, fino podešenim detaljima okoline i širim pogledom radnje.
 • Višestruki načini rada – avantura kroz glavnu kampanju u NAČINU POTRAGE, igrajte kolekciju 3D labirinata s igranjem u klasičnom stilu u NAČINU LABIRITA i uživajte u PAC-MANU, originalnom arkadnom klasiku koji je sve započeo u IZVORNOM NAČINU!
 • Svjetovi avanture – izbjegavajte duhove i druge negativce, rješavajte ekološke zagonetke i skupljajte predmete kroz šest područja Otoka duhova: gusarsko područje, područje ruševina, područje svemira, područje zabave, područje tvornice i područje dvorca – svako ima više razina i jedinstvenu Izazov za borbu protiv šefova!
 • On ima pokrete – Više od trčanja i žvakanja – PAC-MAN će poskakivati ​​zadnjicom, okretati se, skakati lebdjeti i još mnogo toga kroz šest područja dok skuplja PAC-TOČKE, voće i pojačanja! Postanite nepobjedivi i hodajte pod vodom uz pojačanje Metal PAC-MAN-a i postanite MEGA PAC-MAN kako biste žvakali duhove!
 • Spasite PAC-FAM-a i prijatelje – Pronađite ključeve skrivene u svakom svijetu da biste spasili PAC-MAMU, PAC-BOYA, PAC-SIS-a, profesora PAC-a, PAC-BUDDYJA i Pooku. Svakim spašavanjem PAC-MAN dobiva prednost za posljednju bitku protiv užasnog TOC-MANA!

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Narudžbe sa osobnim preuzimanjem

Putem našeg webshopa je pored isporuke putem dostavne službe moguće izvršiti narudžbu na način da kupac odabere osobno preuzimanje naručenog artikla/artikala na adresi našeg webshopa. U tom slučaju će kupac dobiti e-mail obavijest kada je naručeni artikl/artikli spreman za preuzimanje.