Rune Factory 5

Nintendo Switch


39,90  (300,63 kn)

Dostupno odmah

SKU: RF5-NSW-CD

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

U uspavanom pograničnom gradu Rigbarthu događa se promjena. Misteriozni događaji se odvijaju, utječući na rune koje upravljaju ravnotežom između čovječanstva i prirode…
Kao najnoviji regrut za organizaciju za očuvanje mira, SEED, igrate važnu ulogu u održavanju sklada u ugroženom kraljevstvu Norad.
Bez sjećanja na svoju prošlost i s malo toga za pokazati svoje iskustvo, morate zaraditi svoje pruge. Surađujte s ljudima Rigbartha kako biste pomogli gradu da procvjeta, stvarajući prijateljstva i ostavljajući svoj trag dok idete.
Kako se ravnoteža mira počinje mijenjati, vrijeme je da se dokažete. Sa svojim novim prijateljima iz Rigbartha na vašoj strani, krenite u veliku avanturu u ovom svijetu mašte kako biste otkrili misterij koji zadesi zemlju, prihvaćajući svoju unutarnju moć da zaustavite pad u kaos.

 

Brza akcijska RPG borba
Družite se s ljudima Rigbartha kako biste otključali moćne i elegantne kombinirane napade u brzoj akcijskoj RPG borbi koja potiče timski rad i strategiju.

Stvorite prijateljstva i pronađite ljubav
Stvorite prijateljstva, zaljubite se, pa čak i oženite građane koji žive i rade s vama u Rigbarthu.

Opuštajuće igranje simulacije života
Odvojite vrijeme od svoje avanture i uživajte u sporijem tempu gradskog života, sa svime, od nježne poljoprivrede do velikih festivala.

Živahni anime vizualni elementi
Živahni anime stil oživljava u ovom bogatom i šarenom 3D svijetu, poboljšanom potpuno animiranim scenama.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana 39,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke