Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition

Playstation 4 GTIN: 5055060945476


29,99 

Dostupno odmah

SKU: RE7-BH-GE-PS4-CR

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Nabavite kompletno izdanje Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition i igrajte glavnu igru plus sve DLC-ove. Sav sadržaj je potpuno igriv na PlayStation VR.

S radnjom postavljenom unutar zlokobne vile na plantaži, u današnjoj ruralnoj Americi, te odvijajući se nakon dramatičnih događaja iz Resident Evil-a 6, igrači će doživjeti strah direktno iz perspektive prvog lica, po prvi put u Resident Evil serijalu. Utjelovljujući kultne gameplay elemente istraživanja i napete atmosfere koju je prvi skovao “survival horror” prije dvadesetak godina, Resident Evil 7 Biohazard donosi uznemirujući realistični doživljaj koji će definirati sljedeću eru u horor zabavi.

Glavne značajke:

 • Otvaranje vrata nove ere horora – Sljedeći veliki nastavak u poznatom Resident Evil serijalu čini dramatični novi pomak, kako dolazi na novu generaciju konzola, Windows PC i PlayStation VR-a
 • Povratak serijala korijenima – Resident Evil 7 Biohazard dostavlja iskustvo koje podsjeća na karakteristični gameplay serijala, uključujući istraživanje, zagonetke i realističnu napetu atmosferu, ali nudi kompletni osvježeni gameplay sustav za odvođenje survival horror iskustva na sljedeću razinu.
 • Prožimajući, imerzivni horor – Novi pomak serijala u pogled iz prvog lica donosi zastrašujući horor izbliza i čini ga osobnim; PS VR kompatibilnost pojačava zastrašujući doživljaj još više
 • Izgrađen od temelja na RE engine-u – Capcom-ov potpuno novi VR kompatibilani engine radi u tandemu s vodećim audio i vizualnim tehnologijama za stvaranje uznemirujućeg fotorealističnog iskustva za neviđenu razinu doživljaja igre.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke