Akcija!

Star Wars: Squadrons

Playstation 4


299,00 kn 169,00 kn

Na stanju

SKU: SWS PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 30,00 kn.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 9 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Ovladajte umijećem borbe letjelicama u autentičnom pilotskom iskustvu Star Wars: Squadrons. Vežite se i osjetite adrenalin svemirske borbe letjelicama, iz prvog lica zajedno sa svojom eskadrilom. Piloti koji se prijave ući će u letjelice Nove Republike i Carske Flote, te će se borit će u strateškim 5na5 svemirskim borbama. Izmijenite zvjezdani borac i prilagodite sastav svoje eskadrile u skladu s različitim stilovima i srušiti opoziciju. Piloti će trijumfovati kao tim i dovršiti taktičke ciljeve na poznatim i nikad viđenim bojnim poljima, uključujući plinskog diva Yavin Primea i probijeni mjesec Galitanta.
Preuzmite kontrolu nad zvjezdanim borcima kao što su X-wing i TIE fighter. Prilagodite opremu i izgled, preusmjerite snagu između oružja, oklopa i motora, dok se uranjate u pilotsku kabinu. Osim toga, igrači će imati mogućnost igrati cijelu igru ​​u virtualnoj stvarnosti na PlayStation VR i PC-u!
Saznajte što znači biti pilot u uzbudljivoj Star Wars priči za jednog igrača, postavljenoj nakon događaja Return of the Jedi. Gledano iz naizmjenične perspektive dviju frakcija, ikonični i novi lideri s obje strane bore se za galaksiju. Nova Republika bori se za slobodu. Carstvo zahtijeva red. Trebamo te da se pridružiš najboljima iz galaksije.

Glavne značajke:

 • Sva Krila prijavite se – planirajte okršaje s vašom eskadrilom u prostorijama za informiranje prije polaska na rastuća ratišta širom galaksije. Natječite se u intenzivnim borbama 5na5 igrača ili se ujedinite sa svojom eskadrilom kako biste savladali ljestvice u monumentalnim borbama flota. Zajedno, vi ste najbolji iz galaksije.
 • Ovladajte legendarnim zvjezdanim borbenim letjelicama – preuzmite kontrolu nad različitim klasama zvjezdanih boraca iz Nove Republike i Carske Flote – uključujući okretni A-wing i razorni TIE bombarder. Izmijenite svoju letjelicu, preusmjerite snagu između njegovih sustava i uništite svoje protivnike u strateškim svemirskim borbama.
 • Proživite svoje fantazije kao Star Wars pilot – pilotska kabina je vaš dom. Koristite komandne ploče u svoju korist i – s tek tankim metalnim trupom i staklom između vas i opasnosti svemira – osjetite intenzitet borbe iz perspektive prve osobe. Poletite u uzbudljive multiplayer modove i jedinstvenoj Star Wars priči za jednog igrača koja pokriva ključnu kampanju pri kraju Galaktičkog građanskog rata. U potpunosti se uronite u sjedalo pilota s opcijom da igrate cijelu Star Wars: Eskadrila u PlayStation VR-u.
 • Misija je jasna – Star Wars: Squadrons je potpuno samostalno iskustvo od prvog dana u kojem zarađujete nagrade igranjem. Napredujte kroz redove i otključajte nove komponente poput oružja, trupa, motora, oklopa i kozmetičkih predmeta na jasan put za napredovanje koji održava igru svježom i zanimljivom.

 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke