STORY OF SEASONS: Pioneers of Olive Town

Playstation 4


14,90 

Dostupno odmah

SKU: SOS-POOT-PS4-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Inspirirani pričama o pionirskim danima vašeg djeda, spakirajte svoje torbe i napustite gradsku vrevu i uživajte u ruralnom životu u gradu maslina. Imat ćete posla: farmu vašeg djeda priroda je obnovila tijekom godina. Vrijeme je da zasučete rukave i obnovite san svog djeda.

Olive Town – samo nekoliko koraka od vaše farme – lučki je gradić koji se smjestio na obalu poluotoka. Možda je to miran gradić, ali dom je čitavog niza jedinstvenih likova. I dok se građani dobro snalaze u ovom pitoresknom primorskom mjestu, malo više turizma nikome ne škodi.

Potpuno novi unos u franšizi priča o godišnjim dobima pušta korijene na PS4! Ovaj dugo očekivani ulazak u originalnu simulaciju farme/života nudi igračima više slobode nego ikad prije! Prihvatite pionirski duh kako biste oblikovali neukroćenu divljinu, otkrili nove životinje i proizvode te im pomogli da napreduju na vašoj farmi. Prilagodite svaki centimetar svog novog imanja kako biste impresionirali novu grupu kandidata za brak iz grada maslina, ambicioznog turističkog mjesta koje raste i napreduje zajedno s vašom farmom.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke