Street Fighter 6

Playstation 5


54,90 

Dostupno odmah

SKU: SF6 PS5

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Izađi na ulice i igraj na nove načine boreći se u legendarnom borilačkom serijalu studija Capcom koji je doživio novu evoluciju.
Street Fighter 6 novi je korak u evoluciji serijala Street Fighter s novim inovativnim značajkama igranja i poboljšanim vizualnim elementima u svakom aspektu igre.
Uživanje u igri Street Fighter 6, pogonjenoj modulom RE ENGINE studija Capcom podjednako je u tri zasebna načina igranja – Fighting Ground, World Tour i Battle Hub.
Tvoje putovanje do statusa svjetskog ratnika započinje ovdje.
Tvoj trenutak. Tvoja borba.

Glavne značajke:

 • Dominiraj borilištem – U igri Street Fighter 6 čeka te vrlo napredan sustav borbe s tri vrste upravljanja – modernom, dinamičnom i klasičnom – omogućujući ti da brzo zaigraš na svojoj razini vještina. U kombinaciji s novim sustavom Drivea koji otvara više mogućnosti borbe upotrebljavajući jedan Drive Gauge, ovo je dosad najpristupačnija Street Fighter igra.
 • Istraži ulice u načinu World Tour – Otkrij značenje snage u načinu World Tour, impresivnom načinu za jednog igrača s pričom. Uz svoj avatar istraži Metro City i dalje. Upoznaj majstore koji će te uzeti pod svoje i naučiti te svom stilu i tehnikama borbe.
 • Potraži suparnike u načinu Battle Hub – Battle Hub predstavlja temeljni način igre Street Fighter 6 gdje se igrači mogu okupljati i komunicirati te zajedno postati jači. Upotrijebi avatar koji si izradio u načinu World Tour kako bi provjerio ormariće na katu okruženja Battle Hub i igrao protiv drugih igrača ili se uputi u Game Center i uživaj u nekim od klasičnih arkadnih igara studija Capcom.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke