Subnautica

Playstation 4 GTIN: 5060146466196


18,99 

Proizvod nije na stanju

SKU: SN-PS4-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Spustite se u dubine vanzemaljskog podvodnog svijeta ispunjenog čudima i rubljem. Izradite opremu, upravljajte podmornicama i nadmudrite divlje životinje da istražite bujne koraljne grebene, vulkane, špiljske sustave i još mnogo toga – sve dok pokušavate preživjeti.

Subnautica je podvodna avanturistička igra smještena na vanzemaljsku oceansku planetu. Ogroman, otvoren svijet pun čuda i rublja čeka na vas!

Značajke:
Zaronite u golemi podvodni svijet
Srušili ste se na vanzemaljski oceanski svijet i jedini put kojim možete ići je dolje. Oceani Subnautice kreću se od suncem okupanih plitkih koraljnih grebena do opasnih dubokomorskih rovova, polja lave i bioluminiscentnih podvodnih rijeka. Upravljajte svojom opskrbom kisikom dok istražujete šume algi, visoravni, grebene i vijugave pećinske sustave. Voda vrvi životom: dijelom pomaže, većim dijelom šteti.

Skopajte, izradite i preživite
Nakon prinudnog slijetanja u vašu Life Pod, vrijeme otkucava da biste pronašli vodu, hranu i razvili opremu koju trebate istražiti. Skupljajte resurse iz oceana oko sebe. Zanatski noževi, svjetla, ronilačka oprema i osobna plovila za vodu. Krenite dublje i dalje se oblikujte kako biste pronašli rjeđe resurse, što vam omogućuje izradu naprednijih predmeta.

Izgradite podvodna staništa
Gradite baze na morskom dnu. Odaberite rasporede i komponente i upravljajte integritetom trupa kako dubina i pritisak rastu. Koristite svoju bazu za skladištenje resursa, parkiranje vozila i obnavljanje zaliha kisika dok istražujete golemi ocean.

Razotkriti misterij
Što se dogodilo ovom planetu? Mnogo je znakova da nešto nije u redu. Zbog čega ste se srušili? Što zarazuje morski život? Tko je izgradio misteriozne strukture razasute po oceanu? Možete li pronaći način da živi napustite planet?

Poremetiti lanac ishrane
Ocean vrvi životom: koristite ekosustav da vam pomogne. Namamite i odvratite prijeteće stvorenje svježom ribom ili jednostavno plivajte što brže možete kako biste izbjegli škripanje čeljusti lutajućih grabežljivaca.

Nosite se s pritiskom
Napravite vodootporno nanoodijelo s reaktivnim tlakom ili odijelo od kozica i istražite ekstremnu dubinu i toplinu. Izmijenite odijelo rudarskim bušilicama, bacačima torpeda, pogonskim topovima, kukama za hvatanje i više.

Strah od noći
Kako sunce zalazi, predatori izlaze. Ocean je nemilosrdan prema onima koji su uhvaćeni nespremni u tami. Područja koja su sigurna za istraživanje tijekom dana noću postaju podmukla, ali otkrivaju i ljepotu koju oni koji se skrivaju od tame nikada neće vidjeti.

Zaronite ispod oceanskog dna
Špiljski sustavi vijugaju ispod morskog dna, od mračnih klaustrofobičnih prolaza do špilja osvijetljenih bio-luminiscentnim životom i vrućim tokovima lave. Istražite svijet ispod dna oceana, ali pazite na razinu kisika i pazite da izbjegnete prijetnje koje vrebaju u tami.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke