Terminator: Resistance

Playstation 4 GTIN: 5060112433047


27,99 

Dostupno odmah

SKU: TR-PS4-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Terminator: Resistance je službeno licencirani pucačina iz prvog lica smještena u scenarij ‘Future War’ koji je bio samo prikazan u kultnim filmovima Jamesa Camerona, ‘THE TERMINATOR’ i ‘T2: JUDGEMENT DAY’.

Ova priča se odvija u postapokaliptičnom Los Angelesu, gotovo 30 godina nakon Sudnjeg dana, i predstavlja novog junaka u univerzumu Terminatora, Jacoba Riversa, vojnika u Otporniku kojeg vodi John Connor. Unatoč tome što je Jacob samo običan vojnik, uskoro će otkriti da je posebno ciljano od strane najnovije prijetnje iz Skyneta i označen za likvidaciju!

Skynet je možda predodređen da izgubi rat, ali po koju cijenu za Jacoba? Iskusite događaje koji vode do odlučujuće konačne bitke za sudbinu čovječanstva u ratu protiv strojeva!

KLJUČNE ZNAČAJKE:

 • Odaberite kakav akcijski junak želite biti! Opremajte se epskim arsenalom oružja za brzu i žestoku borbu ili se šuljajte i snajperirajte kroz prostrana okruženja! Svijet nije više tako oprostiv pa ćete morati pronaći resurse koji će vam pomoći. Ako ne možete pronaći ono što tražite, onda je bolje da to sami napravite.
 • Promijenite sudbinu čovječanstva! Zaštitite šaroliku ekipu preživjelih, svaki s vlastitim motivacijama i pozadinskim pričama. Vaše akcije tijekom igre utjecat će na njihovo preživljavanje i promijeniti završetak koji ćete dobiti.
 • Oduprite se protiv strojeva! Borite se protiv niza ikonskih neprijatelja iz filmova, uključujući T-800, kao i niz neprijatelja koji su potpuno novi u Terminator univerzumu!

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke