The Callisto Protocol

Playstation 4


19,90 

Dostupno odmah

SKU: TCP PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

U ovoj narativnoj horor igri iz trećeg lica, smještenoj 300 godina u budućnost, igrač će preuzeti ulogu Jacoba Leeja – žrtve sudbine bačene u Black Iron, zatvor s maksimalnom sigurnošću smještenu na Jupiterovom mjesecu, Callisto. Kada se zatvorenici počnu pretvarati u monstruozna stvorenja, zatvor biva bačen u kaos. Da bi preživio, Jacob se mora izboriti za svoj put do sigurnosti kako bi pobjegao iz zatvora “Crnog željeza”, dok otkriva mračne i uznemirujuće tajne zakopane ispod površine Callista. Koristeći jedinstvenu mješavinu pucanja i borbe iz blizine, Jacob će morati prilagoditi svoju taktiku za borbu protiv stvorenja koja se brzo razvijaju, dok skuplja resurse kako bi otključao nova oružja, opremu i sposobnosti kako bi pobjegao od rastuće prijetnje i pobjegao od užasa Jupiterovog Mrtvog Mjeseca.

Horror inženjering – Callisto Protocol je nova generacija horora preživljavanja iz uma Glena Schofielda, bivšeg šefa studia Viceral Games zaslužnog za izradu kultnog serijala Dead Space. Kombinirajući atmosferu, napetost i brutalnost sa zastrašujućim trenucima bespomoćnosti i ljudskosti, Callisto Protocol uranja igrače u pulsirajuću priču u kojoj neizrecivi užasi vrebaju iza svakog ugla.

Otkrijte tajne tvtke United Jupiter Company – Smješten na Jupiterov mrtvi mjesec Callisto 2320. godine, Callisto Protocol prikazuje igrače kao Jacoba Leeja, zatvorenika u zatvoru Black Iron. Kada tajanstvena epidemija baci Mjesec u kaos, Jacob se mora suočiti sa svojim najmračnijim strahovima kako bi pobijedio krvožedna stvorenja koja ga uhode dok razotkriva mračne misterije u srcu moćne United Jupiter Company.

Svladajte brutalnu, stratešku borbu – Callisto Protocol izaziva igrače da ovladaju uzbudljivom mješavinom borbe prsa u prsa i borbu na daljinu, uključujući jedinstveno gravitacijsko oružje koje su nekoć koristili čuvari “Crnog željeza” za kontrolu zatvorske populacije. Igrači će biti prisiljeni približiti se svojim grotesknim protivnicima, odsjeći udove, smrskati noge i postati kreativni sa svime što im je na raspolaganju kako bi preživjeli svaki susret na život ili smrt.

Doživite izolaciju jupiterova mtrvog mjeseca – Jedno od najneprijateljskijih, izoliranih sredina u svemiru, Callisto se nadvija nad Jacobovom očajničkom borbom za preživljavanje. Igrači se ne moraju boriti samo s užasima zatvora Black Iron, već i sa stoljetnim tajnama koje muče Jupiterov davno mrtvi mjesec, iznad i ispod površine.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke