The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me

Playstation 4 GTIN: 3391892020151


37,99 

Dostupno odmah

SKU: TDP-TDIM-PS4-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

DOBRODOŠLI U THE DARK PICTURES

Serija samostalnih kinematografskih horor igara s grananjem radnje iz studija iza igre Until Dawn. Jednostavne za igranje u kratkim sesijama, sami ili s prijateljima. The Devil in Me je četvrta igra u seriji i finale prve sezone.

Grupa snimatelja dokumentaraca prima tajanstveni poziv da posjete modernu repliku serijskog ubojice H.H. Holmesovog ‘Dvorca ubojstava’. To je prilika koju ne mogu propustiti i koja bi mogla biti upravo ono što im treba za privlačenje prijeko potrebne pozornosti javnosti.

Hotel je savršena scenografija za njihovu novu epizodu, ali stvari nisu onakve kakvima se čine. Ekipa otkriva da ih se promatra i čak manipulira, a odjednom je u pitanju mnogo više od njihovih ocjena!

Dobrodošli u Hotel ubojstava!
Ovdje ništa nije onakvo kakvim se čini, a pogodnosti su smrtonosne! Istražite svaki kutak World’s Fair hotela koristeći potpuno nove značajke finala sezone, uključujući inventar likova, zagonetke temeljene na alatima i proširene akcije kretanja poput trčanja, skakanja i penjanja.

Vaša smrt je njegovo djelo
Pobjegnite iz mučnih kreacija zlog čudovišta koje je opsjednuto time da postane najsmrtonosniji američki serijski ubojica i preživite složene ‘sobe za ubijanje’ gdje je vaša smrt osmišljena od strane ubojice.

Ne igrajte sami!
Izdržite zastrašujuće testove odanosti – hoćete li riskirati vlastiti život za nekoga do koga vam je stalo? Dva kritički hvaljena načina za više igrača su se vratila: podijelite svoju priču online s prijateljem ili tražite sigurnost u brojevima kroz offline način za 5 igrača u kojem se igrači izmjenjuju.

Možete li nadmudriti ubojicu i spasiti sve svoje likove? Svi likovi mogu preživjeti ili umrijeti u vašoj verziji priče.

UGODAN BORAVAK

* Za pristup online multiplayeru potrebna je PlayStation Plus članarina.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke