The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Nintendo Switch GTIN: 045496427801


59,90 

Dostupno odmah

SKU: TloZ-SSHD NS Switch

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Zakorači u najstariju priču o Zeldi i saznaj više o podrijetlu Master Sworda, mača koji može zarobiti tamu u The Legend of Zelda: Skyward Sword HD za Nintendo Switch.
Povratak klasika sa Nintendo Wii konzole prati kompletna optimizacija za Switch, tečnije i uglađenije kontrole, te HD grafika.
Link putuje u svijet iznad oblaka i nepoznate dubine, kako bi spasio prijateljicu iz djetinjstva, princezu Zeldu. Naoružan vjernim mačem i štitom, suočiti će se sa moćnim protivnicima, izazovnim zagonetkama, te će se vinuti u nebo na leđima velike ptice Loftwing.
Tvoji Joy-Con kontroleri su tvoja oružja. Zamahni desnim kontrolerom i Link će zamahnuti svojim mačem, dok podizanjem lijevog, podižete štit i blokirate neprijateljski napad. Pomjeranjem Joy-Con kontrolera koristiti ćete različite alate i predmete, kao što su luk i strijela ili bombe.
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD može se igrati i na Switch Lite verziji konzole. Kontrolirati ćete Linkov mač pomoću desne analogne palice, a smjer mača određivati će smjer pomjeranja palice.
Spremite se za još jednu epsku Zelda avanturu!

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke