Tiny Tina’s Wonderlands

Playstation 4


23,90 

Dostupno odmah

SKU: TTW PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Krenite u epsku avanturu punu hirovitosti, čuda i snažnog oružja! Meci, magija i široki mačevi sudaraju se kroz ovaj kaotični svijet mašte koji je oživjela nepredvidiva Sitna Tina, koja donosi pravila, mijenja svijet u hodu i vodi igrače na njihovom putovanju.
Prilagodite vlastitog heroja iz više klasa i pljačkajte, pucajte, kosite i probijte se kroz neobična čudovišta i tamnice ispunjene blagom u potrazi za zaustavljanjem tiranskog Gospodara zmajeva. Svi su dobrodošli, stoga se pridružite zabavi, navucite avanturističke čizme i budite kaotični!

Glavne značajke:

 • Nepredvidiv fantasy svijet – Tiny Tina vaš je neuravnoteženi vodič kroz izvanredno carstvo u kojem se rijetko primjenjuju pravila. Istražite veličanstvene gradove, vlažne šume gljiva, tvrđave i još mnogo toga, a sve to povezuje ogromni Overworld.
 • Personalizirajte svog junaka – Izradite vlastitog heroja s ekspanzivnim sustavom u više klasa koji vam omogućuje miješanje i usklađivanje šest jedinstvenih stabala vještina likova, a sve sa svojim nevjerojatnim sposobnostima. Napredujte, gradite lika, proširite svoj arsenal i postanite vrhunski Stvoritelj sudbine.
 • Oružje, uroci i više od toga – Pobijedite zlo razornim čarolijama, moćnim oružjem i jedinstvenim akcijskim vještinama u frenetičnim bitkama iz prvog lica. Upotrijebite svoju vatrenu moć da pobijedite legije neprijatelja, uključujući kosture koji govore o šmeku, morske pse koji lutaju kopnom i kolosalne šefove.
 • Fantastična lista likova – Na iskustvu vam se pridružuju svojeglavi kapetan Valentine (Andy Samberg) i robot opsjednut pravilima Frette (Wanda Sykes). Tijekom vaše potrage da pobijedite Gospodara zmajeva (Will Arnett), upoznat ćete gomilu ljupkih neprilika – poput Bardbara s lutnjom i vašeg vlastitog Fairy Punchfathera – koji oživljavaju ovaj šareni svijet.
 • Uronite zajedno u kaotični  C0-op – Uživajte u priči samostalno ili započnite zabavu s do tri prijatelja na besprijekornom mrežnom multiplayeru ili lokalnom podijeljenom ekranu. Podijelite plijen ili požurite da dobijete najsjajniji plijen – na vama je kako ćete igrati!

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke