Torment: Tides of Numenera – Day One Edition

Playstation 4 GTIN: 5902385104289


19,99 

Dostupno odmah

SKU: T-TON-D1-PS4-CR

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Jedan čovjek otkriva način da prevari smrt. On koristi Numen eru da skače između tijela i tako živi stoljećima. Ipak, ova metoda ima neočekivanu nuspojavu: Vi. Suočit ćete se s protivnicima koji koriste neshvatljive moći. Zacrtat ćete kurs kroz bizarne krajolike nalik ičemu što ste ikada vidjeli. I napravit ćeš izbore koji će zapečatiti sudbinu nebrojeno mnogo ljudi.

Značajke:

 • Duboka, tematski zadovoljavajuća priča – filozofska podloga Tormenta pokreće igru, mehanički i narativno.
 • Svijet drugačiji od bilo kojeg drugog – Putovanje kroz Deveti svijet, fantastično, originalno okruženje, sa zadivljujućim vizualima, neobičnim i nepredvidivim predmetima za korištenje u bitci i izvan nje, i zadivljujućim magijskim podvizima.
 • Bogata, osobna pripovijest – promišljena i vođena likovima, priča je epske po dojmu, ali duboko osobne po sadržaju.
 • Reaktivnost, mogućnost ponovnog igranja i plime – Vaši izbori su važni, a moral u Devetom svijetu nije jednostavno pitanje “ispravnog” i “pogrešnog”. Torment je duboko replayable iskustvo koje proizlazi prirodno iz vaših radnji tijekom igre.
 • Novi pogled na borbu – isplanirajte svoj put kroz ručno izrađene setove koji kombiniraju bitke sa zagonetkama iz okruženja, društvenom interakcijom, skrivenošću i više.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke