Tunic

Playstation 4


39,90  (300,63 kn)

Dostupno odmah

SKU: TUNIC-PS4-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Istražite svijet pun izgubljenih legendi, drevnih moći i divljih čudovišta, gdje će vas odvesti Tunic, izometrična akcijska igra o velikoj pustolovini male lisice! Nalazite se u uništenoj zemlji u kojoj vas vodi samo vlastita znatiželja, iako ćete se morati suočiti s kolosalnim čudovištima dok skupljate čudne i moćne predmete i otkrivate davno zaboravljene tajne.

U ovoj posebnoj avanturističkoj igri morate pronaći sve. Najbolje oružje i najveća blaga također. Kako otkrivate sve više i više svijeta, upoznajete sebe na različitim mjestima. Otvorite tajna vrata, zaronite duboko u podzemlje u mračne špilje, pronađite bajkovite plutajuće palače i drevna bića. Virtualni priručnik igre također je sastavljen na temelju pronađenih lokacija i informacija. Od stranice do stranice otkrivat ćete karte, savjete, posebne tehnike i najdublje tajne. Ako ih sve pronađete, možda se dogodi nešto dobro…

Tunic borbeni sustav je lako naučiti, ali postati majstor je ozbiljan izazov. Savijte se, blokirajte, parirajte i udarajte! Naučite slabe točke raznih čudovišta i neprijatelja kako biste ih pobijedili, od najmanjih do najvećih neprijatelja. U borbi pomažu i različiti predmeti koje naravno morate sami otkriti.

Sa svojim posebnim vizualima, jedinstvenim igranjem i strukturom, Tunic nudi neobičnu avanturu, koja bi vas tu i tamo mogla podsjetiti na elemente drugih poznatih avantura, ali sveukupno stvarno posebno, nezaboravno iskustvo.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Narudžbe sa osobnim preuzimanjem

Putem našeg webshopa je pored isporuke putem dostavne službe moguće izvršiti narudžbu na način da kupac odabere osobno preuzimanje naručenog artikla/artikala na adresi našeg webshopa. U tom slučaju će kupac dobiti e-mail obavijest kada je naručeni artikl/artikli spreman za preuzimanje.