Tunic

Playstation 4


39,90 

Dostupno odmah

SKU: TUNIC-PS4-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Istražite svijet pun izgubljenih legendi, drevnih moći i divljih čudovišta, gdje će vas odvesti Tunic, izometrična akcijska igra o velikoj pustolovini male lisice! Nalazite se u uništenoj zemlji u kojoj vas vodi samo vlastita znatiželja, iako ćete se morati suočiti s kolosalnim čudovištima dok skupljate čudne i moćne predmete i otkrivate davno zaboravljene tajne.

U ovoj posebnoj avanturističkoj igri morate pronaći sve. Najbolje oružje i najveća blaga također. Kako otkrivate sve više i više svijeta, upoznajete sebe na različitim mjestima. Otvorite tajna vrata, zaronite duboko u podzemlje u mračne špilje, pronađite bajkovite plutajuće palače i drevna bića. Virtualni priručnik igre također je sastavljen na temelju pronađenih lokacija i informacija. Od stranice do stranice otkrivat ćete karte, savjete, posebne tehnike i najdublje tajne. Ako ih sve pronađete, možda se dogodi nešto dobro…

Tunic borbeni sustav je lako naučiti, ali postati majstor je ozbiljan izazov. Savijte se, blokirajte, parirajte i udarajte! Naučite slabe točke raznih čudovišta i neprijatelja kako biste ih pobijedili, od najmanjih do najvećih neprijatelja. U borbi pomažu i različiti predmeti koje naravno morate sami otkriti.

Sa svojim posebnim vizualima, jedinstvenim igranjem i strukturom, Tunic nudi neobičnu avanturu, koja bi vas tu i tamo mogla podsjetiti na elemente drugih poznatih avantura, ali sveukupno stvarno posebno, nezaboravno iskustvo.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 39,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke