Ty the Tasmanian Tiger HD

Playstation 4 GTIN: 5060760883836


24,99 

Dostupno odmah

SKU: TY-TTT-HD-PS4-CR

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

g dan druže.

Istražite divljinu Australije s Tasmanskim tigrom Tyom, šarmantnim australskim platformerom.stone the Crows! Jeste li spremni istražiti divljine australske divljine u ovoj remasteriranoj verziji klasične igre Ty the Tasmanian Tiger? Pridružite se Tyju u pustolovini trbosjeku kako biste oslobodili njegovu obitelj iz snova i spriječili zlog zlog genija, šefa Cassa da ukloni sisavce s vrha hranidbenog lanca.

Da vam pomognemo u vašoj potrazi, imate prekrasan arsenal bumeranga , oštri zubi i pomoć nekoliko prijatelja! Dakle, ne budite galah – Spustimo se ispod i uživajmo! Ljepotica, punionica, bonza! stvari ponekad mogu biti pomalo zbunjujuće, pa dopustite da vas podsjetim što se događa… Vi ste Ty, posljednji od tasmanijskih tigrova. Odgajana u obitelji bilbija, možete se samo maglovito sjećati svog pravi roditelji. Uvijek ste mislili da su svi ostali tassie tigrovi umrli prije mnogo vremena. Ali onda vas je bunyip Starješina pronašao i rekao vam da je vaša obitelj živa, ali zarobljena u Snu. Sada držite svoje konje… Nemojte se uzrujavati… Vidite da nisu zapeli tamo zauvijek, ako ste za malo avanturista, pogledajte, duboko u divljini, postoji neka vrsta sjajnog Portala to su vrata do Sanja.

I oko tog Portala postoje neke rezbarije u stijeni, gdje je ležalo pet drevnih mističnih talismana. Sada, sve što trebate učiniti je pronaći pet talismana, staviti ih u rezbarije i Portal za sanjanje će se otvoriti! Sada, prije nego što odete kao žaba u čarapi, postoji samo jedan mali problem. Vidite, postoji taj zli kazuar – gazda Cass – koji također traži talismane. Da.

Onaj šef Cass. Onaj koji je uopće zarobio tvoju obitelj u Sanjanju i rekao školskom odboru da ukloni sve mesne pite iz prodavaonica stvari. I ako niste mislili da ga to čini dovoljno megalomanom, također je zarobio čitavu hrpu vaših bilby prijatelja u kavezima diljem divljine… Nešto o knjigama u knjižnici koje kasne… U svakom slučaju, ako želite otvoriti Portal, morat ćeš pobijediti njega i njegove pristaše do brige Talismana, nećeš biti sam! Imat ćeš hrpu prijatelja koji će ti pomoći na putu, uključujući i mene – Tvoj stari prijatelj, Maurie. Sada se bacimo na mjedi, pronađimo te talismane i spasimo svoju obitelj!

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke