Wasteland 3 – Day1 Edition

Playstation 4


29,99  (225,96 kn)

Dostupno odmah

SKU: W3-D1-PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

RPG serija koja je bila pionir postapokaliptičnog žanra vraća se s Wastelandom 3. Nakon kritički hvaljenog izdanja pobjedničke igre Wasteland 2 iz 2014., Wasteland 3 vodi igrače od radioaktivne vrućine američkog jugozapada do neprestane nuklearne zime Colorada.
ti si pustinjski rendžer, vodiš izgubljenu bitku da svoju voljenu Arizonu održiš na životu, kada samoproglašeni patrijarh Kolorada radiom obećava pomoć ako obaviš posao koji može povjeriti samo autsajderu – spasi svoju zemlju od ambicija od svoje troje krvoločne djece. Dakle, putujete od užarenih pustinja do zaleđenih planina i počinjete ispočetka, gradite novu bazu, pronalazite vozilo dostojno snijega, obučavate nove regrute i probijate se kroz neprijateljsku divljinu – sve vrijeme pokušavajući odlučiti kome vjerovati ovu zemlju razdiru korupcija, spletke, zaraćene frakcije, ludi kultisti, koljačke bande i gorka bratska rivalstva. Niste čak ni sigurni možete li vjerovati patrijarhu, ali budući da on drži opstanak Arizone u svojim rukama, možete li si to priuštiti?

Spasiti Colorado neće biti lako, ali Arizona računa na tebe, pa… Nemoj zeznuti stvar.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Narudžbe sa osobnim preuzimanjem

Putem našeg webshopa je pored isporuke putem dostavne službe moguće izvršiti narudžbu na način da kupac odabere osobno preuzimanje naručenog artikla/artikala na adresi našeg webshopa. U tom slučaju će kupac dobiti e-mail obavijest kada je naručeni artikl/artikli spreman za preuzimanje.