Xenoblade Chronicles 2 Torna The Golden Country

Nintendo Switch


49,90 

Dostupno odmah

SKU: XB2TORNA-NSW-EVER

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Otkrijte povijest koja je osudila jedno kraljevstvo i odvela heroja na mračni put!

Vodite skupinu legendarnih ratnika na putovanje kroz tragičnu povijest koja je osudila jedno kraljevstvo i nagnala heroja da krene mračnim putem 500 godina prije događaja u igrici Xenoblade Chronicles™ 2.

Obranite se od Malosa i njegovih snaga koristeći sav bijes ovog profinjenog borbenog sustava, koji vam omogućuje da se borite i kao umjetni oblici života poznati kao Blades i kao njihovi gospodari, Drivers. Drivers i njihove Blades mogu se promijeniti s prve borbene linije na pozadinu kako bi oslobodili moćne sposobnosti osjetljive na kontekst. Zajedno ćete se boriti za opstanak čovječanstva, pod prijetnjom Malosa, koji rukuje legendarnim mačem, The Monado. Da biste imali priliku, morate ovladati moćnim vještinama svakog lika, uključujući Talent Arts, strateški element koji se vraća iz originalne igre Xenoblade Chronicles™.

Opremanjem Drivers-a novim oružjem, možete promijeniti njihove napade i elementarne moći za izvođenje razornih kombinacija. Na dugom putu koji je pred vama, odmarat ćete se u kampovima, kuhati hranu, izrađivati predmete i razgovarati od srca s mnogim suputnicima. Tko zna kamo će ovo zamršeno putovanje odvesti.

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country 3

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country 4

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country 5

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country 6

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke