Yakuza 6: The Song of Life

Playstation 4


149,00 kn (~19,80 €)

Dostupno odmah

SKU: Y6 TSoL PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Preko 10 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Koliko ste spremni žrtvovati se za obitelj? Tri godine nakon događaja iz Yakuze 5, Kazuma Kiryu, Zmaj od Dojime, vraća se u Yakuza 6: The Songs of Life sa snom o mirnom životu.
Po dolasku otkriva da je Haruka sudjelovala u nesreći i da je završila u komi, ostavivši svoga malog sina Haruta bez ikoga da brine o njemu. Kako bi zaštitio dijete, Kiryu odvodi Haruta do posljednjeg mjesta na kojem je Haruka primijećena – u Onomichi kod Hiroshime. Tamo novi i nemilosrdni svijet Yakuze čeka ovaj neočekivani par.
Tko je Harutov otac i zašto ih traže Tojo Clan i Yomei Alliance? S nekim neočekivanim prijateljima, Kiryu će se morati kretati kriminalnim podzemljem koje je mislio da je ostavio iza sebe i boriti se da dođe do odgovora kako bi obitelj koju voli održao na sigurnom.
Yakuza 6 sadrži emotivnu priču koja ispituje snagu obiteljskih odnosa i ističe poboljšani borbeni sustav s detaljnim vizualima i realnim animacijama između borbi i područja koja se mogu istraživati. Dorađene su mini-igre kao što su karaoke i pikado.
Odmaknite se od žurbe gradskog života kako biste istražili prekrasni Onomichi – dom brojnim lokalnim aktivnostima kao što je između ostalih i podvodni ribolov.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke