Yakuza Kiwami 2

Playstation 4 GTIN: 5055277037841


18,99 

Dostupno odmah

SKU: YK2-PS4-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Godinu dana nakon incidenta vrijednog 10 milijardi jena, Kazuma Kiryu počinje graditi miran život s Harukom Sawamurom. Otrgnuvši ga, prijeti atentat da izbije u sveopćem ratu između klana Tojo i saveza Omi. Kiryu, Zmaj od Dojima, mora otputovati u Sotenbori, Osaka u pokušaju da posreduje u miru između suparničkih klanova, ali Ryuji Goda, poznat kao Zmaj od Kansaija, neće stati pred ničim kako bi dobio svoj rat. Na ovom svijetu može postojati samo jedan zmaj.

Značajke:

 • Yakuza kiwami 2 je rekonstrukcija originalne yakuze 2, obnovljene u Dragon engineu, što znači da ćete moći doživjeti prekrasnu grafiku i besprijekorne prijelaze.
 • Glasovne linije i izrezane scene ponovno su snimljene kako bi bile što vjernije izvorniku, dok su u isto vrijeme iskorištene prednosti najsnažnijeg motora kojeg je Yakuza serija ikada vidjela.
 • Iskoristite razne Heat Actions i izazovite nove mini-igre kao što je Golf Bingo, originalno arkadno izdanje Virtual-On, povratak Yakuza 0’s Cabareta, Majima’s Clan Creator i SEGA’s Toylets!
 • Obožavatelji Mad Doga of Shimano neće htjeti propustiti ovu novu kampanju usmjerenu na Majima, koja prikazuje Majima kao lik koji se može igrati i baca svjetlo na njegovo osobno putovanje.
 • Prošli smo detaljno kroz scenarij Yakuza Kiwami 2; Uloženi su svi napori kako bi se osiguralo da je to najvjerniji prikaz izvornog japanskog.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke