Ys: Memories of Celceta

Playstation 4 GTIN: 5060540770615


34,99 

Dostupno odmah

SKU: YS-MOC-PS4-CR

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Užurbani gradić duboko na granici u podnožju beskrajnog mora drveća… U tom divljem i neukroćenom okruženju jedan mladić pada u nesvijest, sjećanja su nestala i vodi ga samo njegovo ime.

Lišen svoje prošlosti, Adol Cristin luta gradom Casnan tražeći tragove svog identiteta. Pridružuje mu se lopov koji tvrdi da ga je poznavao, mladi pustolov pomaže spasiti osuđene rudare od kolapsa – što je čin koji privlači pozornost generala rimske vojske u gradu. Impresionirani njihovim vještinama, par je angažiran da istraže more drveća i mapiraju golema prostranstva Celcete – zadatak koji su mnogi pokušali u prošlosti, ali iz kojeg se nitko nikada nije vratio živ.

Sam na ovoj čudnoj i neistraženoj granici, Adol mora hrabro proći kroz opasnu šumu dok se bori da povrati svoja sjećanja i odluči kome može vjerovati, a tko jednostavno pokušava iskoristiti njegov gubitak pamćenja kako bi ga prevario…

Programer Nihon Falcom izvorno je ponovno posjetio zemlju i likove omiljenog japanskog kulta Ys IV s Ys: Memories of Celceta na PlayStation Viti do kritičkih i komercijalnih pohvala, a sada je ova priča o zavjeri, prijevari i misteriji konačno stigla do PlayStationa 4 u remasteriranoj slavi. S jedinstvenim pogledom na sustav borbe zasnovan na stranama koji je definirao moderne Ys naslove, kao i jedan od najvećih i najrazličitijih nadzemnih svjetova u dugoj i slavnoj povijesti serije, Ys: Memories of Celceta donosi veći osjećaj avanture svemiru Ys nego ikad prije, s ovom iteracijom koja služi kao konačna verzija jednog od najvažnijih unos

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke