Igre u rujnu 2023.

Najiščekivanije igre za rujan 2023.

Dobrodošli u svijet uzbuđenja, adrenalinom nabijenih avantura i nevjerojatnih svjetova – dobrodošli u rujan 2023! Ako ste pravi ljubitelj video igara, ovaj mjesec će biti vaš raj. Novi naslovi su spremni zakoračiti na scenu, a mi smo ovdje da vas provedemo kroz najiščekivanije igre koje stižu ovog rujna. Bez obzira na to jeste li zaljubljenik u akciju, avanturu, sportske simulacije ili RPG-ove, ovdje smo da Vam pomognemo da odlučite koje igre želite dodati u svoju kolekciju.

 

8.9. NBA 2K24

Zgrabite svoju momčad i doživite prošlost, sadašnjost i budućnost kulture obruča u NBA 2K24. Uživajte u čistoj, autentičnoj akciji i neograničenim personaliziranim MyPLAYER opcijama u MyCAREER-u. Prikupite impresivan niz legendi i izgradite svoju savršenu postavu u MyTEAM-u. Doživite igrivost sljedeće razine i realistične vizualne prikaze sa svojim omiljenim NBA i WNBA timovima u IGRAJ SADA.

Osiguraj svoj primjerak:

 

12.9. Super Bomberman R 2

Najnoviji naslov serije borbenih igara za zabavu SUPER BOMBERMAN R! S novim avanturama i načinima igre, ima najveću količinu sadržaja u povijesti serije! Igra sadrži ne samo offline bitke koje se mogu igrati s obitelji i prijateljima, već i online bitke koje povezuju igrače iz cijelog svijeta, kao i mod za jednog igrača.

Osiguraj svoj primjerak:

 

14.9. The Crew Motorfest

Dobrodošli na Motorfest! Ovaj cjelogodišnji festival omogućit će vam da uživate u najboljim iskustvima koje kultura automobila može ponuditi.

Osiguraj svoj primjerak:

 

15.9. Baten Kaitos 1 & 2 HD Remaster

BATEN KAITOS se vraća na Nintendo Switch s BATEN KAITOS I & II™ HD REMASTER. Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean i Baten Kaitos Origins vraćaju se s poboljšanom grafikom i novim značajkama koje pomažu u napredovanju igre, što ih čini još pristupačnijim novim igračima.

Osiguraj svoj primjerak:

 

19.9. Mortal Kombat 1

Otkrijte ponovno rođeni Mortal Kombat svemir koji je stvorio bog vatre Liu Kang. Mortal Kombat 1 uvodi novu eru legendarne franšize s novim sustavom borbe, načinima igre i pogibanjima!

Osiguraj svoj primjerak:

 

19.9. Lies Of P

Nadahnut poznatom pričom o Pinocchiju, Lies of P je igra sa souls tipom akcije smještena u mračni svijet Belle Époque. Kao lutka P, igrači moraju lutati ulicama uništenog grada Krata, izrađujući oružje od materijala pronađenih u svijetu i komunicirajući s preostalim malobrojnima preživjelima koji uspiju preživjeti u ovom paklu. Što se više laži izgovara, igrači postaju ljudskiji, sa svim prednostima i nedostacima koje to podrazumijeva. Doživite duboke narativne izbore i duboko prilagodljivo napredovanje likova dok vodite P na njegovom neumoljivom putu da postane čovjek.

Osiguraj svoj primjerak:

 

22.9. Avatar The Last Airbender: Quest For Balance

Team Avatar se vratio u ovu akcijsko-avanturističku igru! Ponovno proživite epsku pustolovinu originalne serije Avatar: The Last Airbender dok igrate kao Aang i njegovi prijatelji i svladavate elemente, istražujete najunikatnije lokacije iz serije, rješavate izazovne ekološke zagonetke i doživite najdirljivije trenutke Aangove priče.

Osiguraj svoj primjerak:

 

29.9. EA Sports FC 24

EA SPORTS FC 24 (PS4) nova je era za The World’s Game: 19 000+ potpuno licenciranih igrača, 700+ timova i 30+ liga igraju zajedno u najautentičnijem nogometnom iskustvu ikada stvorenom.

Osiguraj svoj primjerak: