Baten Kaitos 1 & 2 HD Remaster

Nintendo Switch


49,90 

Dostupno odmah

SKU: BATENK-SWITCH-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

BATEN KAITOS se vraća na Nintendo Switch s BATEN KAITOS I & II™ HD REMASTER

Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean i Baten Kaitos Origins vraćaju se s poboljšanom grafikom i novim značajkama koje pomažu u napredovanju igre, što ih čini još pristupačnijim novim igračima.

Igrači će imati priliku otkriti ili ponovno otkriti emocionalna putovanja serijala BATEN KAITOS, koja sadrži različite RPG mehanike temeljene na kartama koje omogućuju donošenje odluka u djeliću sekunde i time sudionike približavaju pobjedi. Igrači će preuzeti ulogu duha čuvara, vodeći protagoniste svake igre i njihove pratitelje kroz njihovo putovanje.

BATEN KAITOS™: ETERNAL WINGS AND THE LOST OCEAN priča priču o Kalasu, koji, dok traži osvetu za smrt svog brata i djeda, susreće Xelhu dok oboje kreću na putovanje kako bi porazili Carstvo Alfarda.

BATEN KAITOS™ ORIGINS, koji izlazi po prvi put u Europi, događa se 20 godina prije događaja iz prve igre. Sagi, spiriter koji je povezan s Guardian Spirits je dio Mračne službe, elitne jedinice Alfard Empirea. Kreće na put kako bi očistio svoje ime nakon što mu je namješteno i otkrio tajne carstva.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 49,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke