Akcija!

Ace Combat 7: Skies Unknown

Playstation 4 GTIN: 3391891993111


13,99 

Dostupno odmah

SKU: AC7 SU PS4
Promotivna ponuda traje do: 9.6.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Stavljajući igrače u kokpit najnaprednijih ratnih zrakoplova ikada razvijenih, Ace Combat 7 pruža najbolje iskustvo zračne borbe kroz fotorealistične vizualne efekte, intenzivnu akciju, mnoštvo autentičnih i futurističkih zrakoplova te veliku priču.
Koristeći moć najnovijih generacija igraćih konzola, Ace Combat 7 će oduševiti igrače sa evolucijom grafičkog engine-a. Lijepo nebo prepuno oblaka i vrlo detaljni gradski pejzaži povećavaju osjećaj neusporedive brzine i postavljaju pozornicu za najzanimljivije zračne bitke u dvadesetogodišnjoj povijesti serijala. Ace Combat 7 osigurat će arsenal ultra-modernih super oružja i zastrašujućih neprijatelja po kojima je serijal poznat.
PlayStation 4 igraći bit će dodatno uronjeni u realizam Ace Combat 7 putem ekskluzivnih misija razvijenih posebno za PlayStation VR.

Glavne značajke:

 • Inovacija na nebu – Oblaci koji oduzimaju dah, zajedno s vrlo detaljnim zrakoplovima i fotorealističnim pejzažom, čine ovo najzanimljivijim Ace Combat-om do sada
 • Povratak na Strangereal – Alternativni Ace Combat svemir sastavljen je od sadašnjeg i futurističkog oružja, no s poviješću uronjenom u Ace Combat predaji
 • Virtualna borba – VR misije napravljene isključivo za PlayStation VR osiguravaju prožimajuće iskustvo bez presedana
* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 19,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke