Akcija!

Afterimage Deluxe Edition

Playstation 4


23,99 

Dostupno odmah

SKU: ADE-PS4-CB
Promotivna ponuda traje do: 28.7.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Dobrodošli u svijet Engardina

Afterimage je ručno crtana 2D akcijska avantura koja naglašava brzu borbu, raznolike likove, nelinearne razine i uzbudljivu priču smještenu u ruševine svijeta mašte. Istražite nelinearni svijet i otkrijte tajne duboko zakopane unutar ruševina goleme, međusobno povezane zemlje Engardin.

Drevni grad pretvoren u ruševine

Godinama nakon što je kataklizma zvana “Razbijanje” gotovo dovela do kraja ljudske civilizacije, mistične sile su iznenada napale preostala naselja čovječanstva. U želji da istraži te napade, djevojka s amnezijom po imenu Renee oprostila se od svog uništenog sela i krenula na svoje putovanje kako bi otkrila istinu, neobjašnjivo pokrećući niz događaja koji će odrediti sudbinu novog svijeta.

Učite iz prošlosti kako biste stvorili novu budućnost

Suočite se i porazite golijate koji su preuzeli Engardin. Otkrijte nove sposobnosti i otključajte vještine koje vam daju jedinstvene prednosti u istraživanju i borbi. Upotrijebi ove vještine za pristup novim područjima i prečacima, svladaj ih u borbi da poraziš teže neprijatelje i uloži u nadogradnje arsenala oružja koje Renee ima na raspolaganju.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 27,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke