Bayonetta 3

Nintendo Switch


56,50 

Dostupno odmah

SKU: BN3 NS Switch

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Vještica se vratila i moćnija nego ikada – pripremite se za vraški dobar provod!
Dotaknite u Bayonettinu zločestiju stranu s Demon Masquerade, novom sposobnošću koja usmjerava demona povezanog s njezinim oružjem dopuštajući neke uzbudljive akcijske opcije, a da ne spominjemo neke kombinacije od kojih se diže kosa na glavi. Također može pozvati svoje demonske miljenike kao što su Gomorrah, Malphas i Phantasmaraneae tijekom bitke, oslobađajući njihove demonske moći u žaru borbe i u novim bitkama većim od života u kojima izravno kontrolirate akciju.
Borite se ulicama Tokija, kineskim planinama i mnogim drugim mjestima! Putem ćete susresti virtualni savez Bayonetta, svaki fantastičniji od prethodnog. Također ćete sjeći i ubijati kao Viola, živahna vještica na obuci koja se bori s mačem i hirovitim pratiteljem, demonom Cheshireom. Saznajte kakva sudbina čeka Bayonettu i može li ovaj tajanstveni savez doista spasiti stvarnost!

Glavne značajke:

 • Igrajte kao očaravajuća Bayonetta u trećem nastavku akcijskog serijala
 • Pucajte, gazite i probijajte se kroz više lokacija i upoznajte druge Bayonette
 • Usmjerite moć demona pomoću nove sposobnosti, Demon Masquerade
 • Oslobodite Bayonettine paklene demone u borbama većim od života
 • Sjecite i ubijajte kao vještica na obuci Viola i iskoristi moć njezinog mačjeg demona, Cheshirea

 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke