Bloodstained Ritual of the Night

Playstation 4 GTIN: 8023171043081


34,99 

Dostupno odmah

SKU: Bloodstained_PS4_CreativeD

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

 • DUHOVNI NASLJEDNIK IGAVANIE – Koji Igarashi, jedan od poznatih kumova žanra, stvara novo, moderno akcijsko side scrolling RPG iskustvo koje će zadovoljiti dugogodišnje obožavatelje Castlevania serijala.
 • VELIKI I SLOŽENI GAMEPLAY – Otključajte čarolije i moći, pronađite, izradite i nadogradite nekoliko vrsta oružja i posebnih predmeta kako biste promijenili Miriamin izgled, kombinirajte opremu i sposobnosti kako biste pronašli svoj stil igre.
 • HIGH FIDELITY 2.5 GRAFIKA – Sve u Bloodstainedu prikazano je u predivnim 3D detaljima u 2D bočnom okruženju koje se mijenja i razvija dok igrate.
 • ORKESTRALNA GLAZBA LEGENDI INDUSTRIJE – Uz glazbu Michirua Yamanea i Ippa Yamade, odnosno veterana franšize Castlevania i Capcom, Bloodstainedova glazba je nezaboravno iskustvo.
 • IGA-in NAJVEĆI DVORAC – Bloodstainedov svijet igre najveći je u cijeloj karijeri Koji Igarashija, s veličinom karte gotovo 2x većom od Castlevania: Symphony of the Night.

 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke