Akcija!

Cat Quest III (3)

Nintendo Switch GTIN: 5016488141772


26,99 

Datum izlaska: 8.8.2024.

SKU: CQ3-NSW-CB
Promotivna ponuda traje do: 7.8.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Neka vas odnese u srdačnu mačju avanturu u Cat Quest III, trećem dijelu nagrađivane serije Cat Quest!

Igrajte kao nevjerojatni purrivateer u ovom 2.5D akcijskom RPG-u otvorenog svijeta smještenom u fantastičan svijet s temom pirata – Purribean – arhipelag prepun Pi-štakora koji traže Sjevernjaču – davno izgubljeno mitsko blago. Zajedno sa svojim pouzdanim duhovnim suputnikom, zaplovite kroz Purribean u svom vlastitom brodu! Ali pazite, mora su opasna, a mjau-sićušan je blizu dok vas horde Pi-ratova pod zapovjedništvom Kralja gusara love…

POVRATAK MAČKA
Najslađi akcijski RPG koji poznajete i volite vraća se u šarenu avanturu ispunjenu strašno zabavnim igranjem! Zaronite u nevjerojatan novi svijet s raznolikim tamnicama i biomima za istraživanje i suočite se sa žestokim borbama s novim usavršenim sustavom borbe koji uključuje čvršće kombinacije napada i izmjenu oružja. Može se igrati samostalno ili u lokalnoj suradnji!

PLOVITE PURIBIJOM
Za najdalje u nizu, plovite morima i borite se na vlastitom brodu! Istražite vode na svom brodu, neprimjetno skočite na obalu i pređite kopnom na šapama kako biste lovili plijen u piratskom svijetu – Purribeanu! Postoji obilje blaga koje možete pronaći, uključujući nova oružja, kao što je mačak, krznene čarolije, blistave kostime za mijaukanje i još mnogo toga!

X OZNAČAVA MJESTO
Krenite u svoju vlastitu potragu za blagom i stvorite vlastitu priču s potpunim veseljem! Odaberite istraživanje najdubljih kutaka Purribeana u slobodno vrijeme ili se pozdravite s neobičnom grupom likova i pomozite im u njihovim misijama na putu, bilo kojim redoslijedom! Mjau-sterije Sjevernjače sežu daleko i naširoko, a na vama je da istražite, prikupite tragove i otkrijete mnoge tajne Purribeana. Na vama je da napravite ovu (mačju) priču, stoga dignite sidro i idemo!

 • Fizičko izdanje uključuje The Cat’s Meow’ navigacijskih karti i Pawsitively Purr-fect list naljepnica!
 • Mačka se vratila, ovoga puta u borbi protiv pi-štakora u novoj akcijskoj RPG avanturi!
 • Istražite nevjerojatan piratski svijet pun blaga – Purribean!
 • Plovite svojim vlastitim brodom i sudjelujte u morskim bitkama!
 • Igrajte s prijateljem u lokalnoj suradnji za 2 igrača!
 • stražite tragove i otkrijte tajne kako biste pronašli mitsku Sjevernjaču!

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+0,90 €) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke