Akcija!

Crypt of the NecroDancer

Nintendo Switch GTIN: 5060760881436


13,99 

Dostupno odmah

SKU: CRYPTND_NSW_CB
Promotivna ponuda traje do: 28.7.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Pridružite se Cadenceu dok se krećete u ritmu kroz ovu roguelike avanturu temeljenu na ritmu!

Pronađite slabosti svojih neprijatelja i otključajte nove likove dok zaranjate dublje u dubine kripte NecroDancera kako biste povratili svoje još uvijek živo srce – ili budite osuđeni na vječni ples u ovoj tamnici.

Igrači se moraju kretati u ritmu kroz nasumično generirane tamnice dok se bore s plesnim kosturima, zombijima, zmajevima i više, dok uživaju u nagrađivanom soundtracku Dannyja Baranowskyja! Možete se čak udružiti s prijateljem u lokalnom co-op modu!

Ubijte NecroDancera!
Zaronite u tamnice u ovom hardcore roguelikeu temeljenom na ritmu. Možete li pobijediti NecroDancera i ponovno zarobiti svoje srce koje još uvijek kuca?

Ovladajte tamnicama!
Borite se s plešućim kosturima, zmajevima i još mnogo toga kao različiti likovi s jedinstvenim načinom igre, a sve to uz bauk uz nagrađivanu glazbenu podlogu Dannyja Baranowskog.

Prepuno sadržaja!
Uključuje “AMPLIFIED” DLC sa novim likovima, čudovištima i šefovima, AMPLIFIED mini-disk soundtrack i sklopivi priručnik.

Značajke:
Krećite se u ritmu za navigaciju tamnicama koje se stalno mijenjaju dok se borite s rasplesanim kosturima, zombijima, zmajevima i više!

Groove uz nagrađivanu zvučnu podlogu Dannyja Baranowskyja!

BONUS: Uključuje 6 reproduciranih remiksa cijelog zvučnog zapisa. Remiksevi FamilyJulesa, A_Rivala, Chipzela, OCRemixa, Girlfriend Recordsa i Virta!

Uključuje Crypt of the NecroDancer: “AMPLIFIED” DLC! Crypt of the NecroDancer: AMPLIFIED je prednastavak za Crypt of the NecroDancer. Preuzmite kontrolu nad protagonistom Nocturnom koji mijenja oblik i borite se kroz naelektrizirane nove razine, bitke s šefovima i još mnogo toga!

AMPLIFIED značajke:

 • Cijela nova zona puna zlih novih neprijatelja!
 • Snažni novi protagonist: Nocturna!
 • Novo oružje, oklop i drugi plijen
 • Ukupno četiri nova lika koja se mogu igrati i četiri nova načina igranja!
 • “Poznanici” poput kućnih ljubimaca koji ostaju uz vas i pomažu vam u borbi!
 • Nove priče i bitke s bossevima!
 • Više od 40 novih pjesama dodano je u soundtrack, uključujući vokale iz Mega Rana kao “FortissiMole”!
 • Potpuno novi OST remiks koji se može reproducirati i koji je kreirao OverClocked ReMix
 • Dodatni DLC remiksi od FamilyJules, A_Rival, Girlfriend Records i Virt!

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 19,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke