Akcija!

Dragon’s Dogma: Dark Arisen

Nintendo Switch


49,99 

Dostupno odmah

SKU: DDDA-NSW-EG

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Kritički hvaljeni akcijski RPG Dragon’s Dogma: Dark Arisen stiže do Nintendo Switcha! Smještena u golem otvoreni svijet poznat kao Gransys, igra predstavlja nagrađujuće akcijsko borbeno iskustvo s devet zvanja na izbor, a sva posjeduju širok raspon razornih vještina i magija za borbu protiv smrtonosnih neprijatelja.

Igrači se upuštaju u epsku avanturu u bogatom, živom svijetu s tri AI suputnika, poznatih kao pijuni. Ovi se partneri bore neovisno, pokazujući snagu i sposobnost koju su razvili na temelju osobina naučenih od svakog igrača. Korisnici mogu dijeliti ove pijune online i požnjeti blago, savjete i savjete o strategiji za uništavanje zastrašujućih neprijatelja. Pijuni se također mogu posuditi kada su potrebne specifične vještine za dovršavanje raznih izazovnih misija.

Značajke:

 • Dinamičko borbeno iskustvo – Odsjecite četiri glave Hidre, popnite se na grifone i borite se u zraku ili porazite zmajeve i druga stvorenja otkrivajući njihove slabosti.
 • Tone sadržaja – Uključuje sav prethodno objavljen dodatni sadržaj, DLC i sadržaj proširenja Dark Arisen. Sadrži vrlo hvaljeno iskustvo borbe i bogatu prilagodbu, plus ogromno podzemno carstvo za istraživanje sa zastrašujućim čudovištima.
 • Mogućnosti prilagodbe u izobilju – Devet različitih zvanja među kojima igrači mogu birati s različitim opcijama vještina i magije za svakoga, oklop koji se može nadograditi i poboljšati, plus pratioci pješaka koji se mogu uvježbati kako bi odgovarali vašem željenom stilu borbe.
 • Prilagođeno korisničko sučelje – Obnovljeno korisničko sučelje nudi poboljšanu vidljivost zaslona.
 • Online funkcionalnost – kultni sustav Pawn dolazi na Nintendo Switch s mogućnostima online dijeljenja između Nintendo računa. (Članstvo na Nintendo Switch Online nije potrebno za online značajke).

Uvoz – Američka verzija igre ali uredno radi na svim konzolama u svim regijama.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke