Digimon World: Next Order

Nintendo Switch


55,90 

Dostupno odmah

SKU: DIGIMONW-NSW-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Dobrodošli nazad u Digitalni svijet!

Digitalni svijet je podivljao s Machinedramonom i sada je u stanju potpunog kaosa. Kao Digidestined, na vama je da vratite red u svijet u Digimon World: Next Order, RPG-u u kojem skupljate čudovišta. Pronađite i regrutirajte što je moguće više vjernih Digimonovih suputnika kako biste ponovno izgradili digitalni svijet. Hoćeš li moći uravnotežiti obuku i istraživanje kako bi spriječio virusom zaraženog Digimona da uzrokuje potpuno uništenje?

Značajke:

BESKRAJNO PRIVLAČNA ZABAVA: Birajte između muškog ili ženskog protagonista i potražite avanturu s više od 200 Digimona koje možete skupiti! Istražite svijet ne s jednim, već s DVA Digimon suputnika po prvi put ikada.

BRINITE SE ZA DIGIMON: Stvorite snažnu vezu sa svojim Digimonom tako što ćete se brinuti za njih: hranite ih, trenirajte, disciplinirajte i Digivolirajte ih. Što je jača veza između vas i vašeg Digimona, kao i između dva Digimonova suputnika, veća je šansa za pobjedu u bitkama!

IZGRADITE USPJEŠNI GRAD: Proširite i upravljajte svojim gradom, Floatia. Regrutirajte nove Digimone, nadogradite zgrade, uzgajajte usjeve i još mnogo toga dok prerastate u prostranu Digi-metropolu.

RAZVIJENI AI SUSTAV BORBE: trenirajte svoj par Digimona da se zajedno bore u AI bitkama. Izdajte naredbe i bodrite ih do pobjede!

UZ NAŠU VEZU S DIGIMONOM, SVIJET ĆE SE RAZVITI!

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke