Dragon Quest Builders

Playstation 4 GTIN: 5021290074613


29,99 

Dostupno odmah

SKU: DQB-PS4-CR

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Prije mnogo generacija, kraljevstvo Alefgard je zaronilo u tamu kada je heroj, kojem je suđeno da ubije strašnog i izdajničkog Gospodara Zmajeva, vladara svih čudovišta, umjesto toga bio prevaren da mu se pridruži. Kroz zlobne čarolije ovog podlog zlikovca, čovječanstvo je razasuto na sve strane i lišeno moći gradnje. Čak je i sama ideja kreativnosti postala puka legenda, a ljudi Alefgarda lutaju ruševinama svog nekadašnjeg doma, preživljavajući tražeći i skupljajući po prašini.

Ali sada, izrasta legendarna figura – heroj kojeg je sama Boginja odabrala – koji kreće vratiti moć stvaranja narodu Alefgarda. Tek kada se čudo mašte vrati u zemlju, čovječanstvo će moći konačno srušiti zlog Gospodara Zmajeva jednom zauvijek!

Značajke:

 • Izgradite razne jedinstvene alate od prikupljenih materijala i obnovite gradove i sela kako biste vratili život u razbijeni svijet Alefgarda.
 • Intuitivni sustav kontrole omogućit će vam da u tren oka izgradite tornjeve i dvorce iz svojih snova.
 • Igrajte na svoj način – uronjena priča i svijet DRAGON QUEST-a za istraživanje, u kombinaciji sa slobodom sandbox igranja, pružaju novo i uzbudljivo iskustvo za cijelu obitelj.
 • Borite se s poznatim čudovištima iz serije DRAGON QUEST i komunicirajte s prekrasno dizajniranim 3D likovima.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke