Grand Theft Auto V Premium Edition

Playstation 4 GTIN: 5026555424264


19,99 

Proizvod nije na stanju

SKU: GTA V PE PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Grand Theft Auto V Premium Edition uključuje cjelovito iskustvo GTA V priče, sve veći svijet Grand Theft Auto Online, te sve postojeće nadogradnje i sadržaje, uključujući The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler’s Run, Bikers and i još mnogo toga. Također ćete dobiti Criminal Enterprise Starter Pack, najbrži način da novi igrači u GTA Online pokrenu svoje zločinačke imperije s najuzbudljivijim i najpopularnijim sadržajem, plus $1,000,000 bonusa koje možete potrošiti u GTA Online.
Grand Theft Auto V za PlayStation 4, Xbox One i PC je uz standardni pogled iz trećeg lica, dobio potpuno novi pogled iz prvog lica, dajući igračima priliku da istraže nevjerojatno detaljan svijet Los Santosa i okruga Blaine na posve nov način preko Story Mode-a i Grand Theft Auto Online-a.
Uđite u živote tri vrlo različita kriminalaca – Michaela, Franklina i Trevora, te riskirajte sve u nizu smjelih i opasnih pljački kako bi se financijski osigurali do kraja života.
Istražite zadivljujući svijet Los Santosa i okruga Blaine u konačnom Grand Theft Auto V iskustvu koje sadrži niz tehničkih nadogradnji i poboljšanja za nove igrače, kao i one koji prelaze sa starijih konzola. Osim povećane  udaljenosti iscrtavanja i veće rezolucije, igrači mogu očekivati ​​niz dodataka i poboljšanja, uključujući:

 • Nova oružja, vozila i aktivnosti
 • Dodatnu divljač
 • Gušći promet
 • Novi sustav vegetacije
 • Unaprijeđena oštećenja i vremenske efekte, te još mnogo toga

Grand Theft Auto Online

Grand Theft Auto V dolazi s Grand Theft Auto Online-om, dinamičnim i konstantno razvijajućim Grand Theft Auto svijetom, od sada sa online igrom do 30 igrača na PlayStationu 4. Sve postojeće gameplay nadogradnje i Rockstar kreirani sadržaj objavljen od izlaska Grand Theft Auto Online-a će također biti dostupni za PlayStation 4 s mnogo toga u dolasku.
Uzimajući temeljne koncepte open-world slobode, aktivnosti u okolini i gameplay baziran na misijama, te čineći ih na dostupnim igračima u nevjerojatno dinamičnom online svijetu, GTA Online omogućuje igračima slobodu da istražuju sami ili rade u suradnji s prijateljima kako bi izvršili misije. Stanovnici Los Santos-a se okupljaju kako bi sudjelovali u aktivnostima, raznim događajima ili kako bi se natjecali u tradicionalnim načina igre s cijelom zajednicom, sve sa osobnošću i rafiniranom mehanikom Grand Theft Auto V.
GTA Online započinjete sa stvaranjem i razvijanjem jedinstvenog lik iz temelja, te može ulagati u svog potencijalnog zločinca prilagodbom izgled, poboljšanjem njegove statistike, posjedovanjem prilagođenih vozila, kupovinom osobne imovine, te sudjelovanjem u poslovima, misijama i aktivnosti koje kontinuirano otvaraju nove mogućnosti da se uzdižete kroz kriminalne redove.

Grand Theft Auto Online će kontinuirano širiti i razvijati tijekom vremena s konstantnim priljevom novih sadržaja, stvarajući prvi trajni i dinamični GTA svijet.

Ekskluzivan sadržaj za igrače povratnike

Pregršt novih, ekskluzivnih sadržaja čeka igrače koji se “vraćaju” sa PlayStation 3 te Xbox 360 verzija igre, uključujući rijetke verzije klasičnih vozila za sakupljanje iz cijelog Grand Theft Auto serijala poput “Dukes”, “Dodo Seaplane” te brži i lakši za upravljanje cepelin; nove aktivnosti, uključujući fotografiranje biljnog i životinjskog svijet, novih izazovi u streljanama, nova oružja i još mnogo toga.

Grand Theft Auto Online transfer likova

Trebat će vam Rockstar Games Social Club korisnički račun povezan s korisničkim računom konzole koji se koristio za igranje GTA Online.
Pri ulasku GTA online, bit će vam dana mogućnost za prijenos prethodnog GTA Online lika i podaci napretka. Nakon što ste odlučili za prijenos prethodnog lika i podatka napredovanja, prenosivi in-game novac, RP i Rang svih vaših prethodnih likova će biti prikazani. To su likovi koji će vam biti prenešeni na PlayStation 4 ili Xbox One. Nakon dovršetka prijenosa, od vas će biti zatraženo da odaberete lik i uđete u GTA Online.
I dalje ćete biti u mogućnosti igrati sa svojim postojećim likovima sa PlayStationa 3 i/ili Xboxa 360, no svaki napredak koji je napravljen sa verzijama likova na tim sustavima nakon prijenosa će ostati samo na tim sustavima. Postojeći PlayStation 4 ili Xbox One GTA Online likovi i napredovanje će biti zamijenjen sa prethodnim likovima i podacima napredovanja tijekom prijenosa, osim postojećeg in-game novca, koji će biti pribrojen prenesenom stanju. Sav zarađeni in-game novac će se prenijeti. Kupljeni in-game novac koji se još nije potrošio se može samo prenijeti unutar obitelji konzola obitelji (npr. sa PS3 na PS4).

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke