Akcija!

Hollow Knight

Playstation 4 GTIN: 5060146467216


23,99 

Dostupno odmah

SKU: HN-PS4-CB
Promotivna ponuda traje do: 9.6.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Odvažite se u prekrasan, uništen svijet insekata i heroja.

Ispod nestajućeg grada Dirtmoutha spava drevno, zaboravljeno kraljevstvo. Mnogi su povučeni ispod površine u potrazi za bogatstvom, slavom ili odgovorima na stare tajne. Kao zagonetni šuplji vitez, proputovat ćete dubine, razotkriti njihove misterije i pobijediti njegova zla.

Hollow Knight je epska 2D akcijska avantura. Istraživat ćete vijugave špilje, boriti se s zaraženim stvorenjima i bježati od zamršenih zamki, a sve kako biste riješili drevnu dugo skrivanu misteriju.

 • Istražite ogromne, međusobno povezane svjetove
 • Susretnite se s bizarnom zbirkom prijatelja i neprijatelja
 • Razvijajte se sa snažnim novim vještinama i sposobnostima
 • Evokativna ručno crtana umjetnost

Svijet Hollow Knighta oživljava u živopisnim, ćudljivim detaljima, njegove špilje pune bizarnih i zastrašujućih stvorenja, a svako je ručno animirano u tradicionalnom 2D stilu.

Svako novo područje koje ćete otkriti prekrasno je jedinstveno i čudno, vrvi novim stvorenjima i likovima koje treba otkriti. Svijet Hollow Knighta vrijedi istražiti samo da biste mogli razgledati znamenitosti i otkriti nova čuda skrivena izvan utabanih staza.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 27,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke