Jujutsu Kaisen: Cursed Clash

Playstation 4 GTIN: 3391892025651


51,99 

Dostupno odmah

SKU: JK-CC-PS4-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Jujutsu Kaisen, poznat po svojoj serijalizaciji u Shueishinom “Weekly Shonen Jump”, dobiva svoju prvu konzolnu igru!

U ovoj akcijskoj igri 2 protiv 2, ciljajte na nove visine svladavanjem “Prokletih tehnika” više od 15 moćnih Jujutsu čarobnjaka i Prokletih duhova! Odaberite svog partnera i stvorite jedinstvene kombinacije koje nadopunjuju vaš stil igre i pokazuju različite proklete tehnike koje svaki lik posjeduje.

Ojačajte svoje proklete tehnike kroz uzbudljive bitke, porazite svoje protivnike i… proširite domenu…?!

Značajke:

 • PRVA igra Jujutsu Kaisen konzole! – Igrajte kroz mod priče ili se borite sa svojim prijateljima na mreži kako biste dokazali tko je najbolji Jujutsu čarobnjak!
 • Akcijski 3D brawler! – Akcijski borac u areni s eksplozivnim animacijama koje oživljavaju likove!
 • Kakav je vaš stil igre? – Stvorite tim koji može osloboditi snažne napade kroz kombinacije oznaka i timova. Različite kombinacije likova mogu dati različite rezultate i dinamiku snage.
 • Ojačajte tijekom bitke! – Likovi će povećati razinu snage tijekom bitaka i mogu osloboditi jače napade tijekom vremena!

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke