LEGO DC Super Villains

Playstation 4


139,00 kn (~18,47 €)

Dostupno odmah

SKU: LEGO DC SV PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Započnite novu LEGO avanturu postajući najbolji negativac kojeg je svemir ikada vidio u LEGO DC Super-Villains. Po prvi put, igra LEGO daje igračima sposobnost igrati kao super-zlikovca tijekom igre, oslobađajući nestašne spletke i kaos u ovoj akcijom prepunoj, smiješnoj priči napisanoj u suradnji s DC Comics. Postavljeno u ekspanzivnom, open-world iskustvu unutar DC svemira, Justice League je nestao, ostavljajući zaštitu Zemlje svojim kolegama iz paralelnog svemira koji su se proglasili “Justice Syndicate”.  Ponekad je potrebno više od superjunaka da se posao obavi, te je sada na igraču i ludo nestašnoj skupini da otkrivaju namjere novih, čudnih, superiornih čudovišta na Zemlji. Zahvaljujući poznatim super-zlikovcima: The Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro i bezbroj drugih iz Injustice League, igrači će krenuti na epsku avanturu kako bi osigurali da njihova zloča ostane bez suparnika.

Glavne značajke:

 • Dobro je biti loš – Injustice League neće stajati na drugom mjestu kada je u pitanju njihova zloća. Nikada se igrači nisu zapuštali kroz LEGO svemir iz jedinstvene perspektive zlikovca. Prihvačajući svoje unutarnje super-zlikovce, igrači će se boriti sa protivnicima, riješavati zagonetke i prevladati prepreke koristeći opake smicalice i taktike.
 • Potpuno prilagođeni super-zlikovci – Igrači stvaraju vlastite super-negativce na početku igre ili biraju između unaprijed postavljenih zlikovaca koji će biti glavni lik i središte priče. Izgled, stil, sposobnosti i pozadinska priča o njihovom zlikovcu može se prilagoditi. Igrači će otključati sposobnosti, moći i prilagoditi elemente dok prolaze kroz priču.
 • Urnebesno smiješna DC Comics priča – Igrači moraju boriti zlo s zlom tijekom originalne, humoristične priče napisane u suradnji s DC Comics. Bez obzira na to je li kreirate grafite po gradskim zidovima ili koristite Toksin Straha kako bi uplašili likove u blizini i utjerali im strah, super-zlikovci imaju potpunu slobodu da koriste bilo kakve trikove u svom arsenalu kako bi zaustavili zle namjere Justice Syndicate-a
 • Nove lokacije za istraživanje – Glavni središte igre postavljeno je u Gotham City-u i Metropolis-u, no sadrži i druge DC Comics lokacije i znamenitosti, uključujući Smallville, Hall of Doom, Hall of Justice i Justice League  Watchtower
 • Udružite se kroz co-op gameplay – Prijatelji i članovi obitelji mogu se pridružiti igri u bilo kojem trenutku koristeći lokalno kooperativno iskustvo za dva igrača. Igrači se mogu udružiti u epskim boss borbama i još mnogo toga.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke