LEGO Jurassic World

Playstation 4 GTIN: 5051892191555


18,99 

Dostupno odmah

SKU: LEGO JW PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Prateći epske priče iz Jurassic Parka, The Lost World: Jurassic Parka i Jurassic Parka III, kao i novog  Jurassic Worlda , Lego® Jurassic World™ je prvi igra gdje će igrači moći proživjeti i doživjeti sva četiri Jurassic filma. Rekreirana u LEGO obliku i ispričana s karakterističnim LEGO humorom, ova uzbudljiva avantura će vas provesti kroz nezaboravne scene i akcijske sekvence iz filma, čime ćete proživjeti ključne trenutke i te istovremeno u potpunosti istražiti ekspanzivna prostranstva otoka Nublar i otoka Sorna.

Glavne značajke:

 • Proživite ključne trenutke iz sva četiri Jurassic Park filma – Avantura 65 milijuna godina u stvaranju, sada u klasičnoj Lego zabavi!
 • Stvarajte kaos kao Lego dinosauri – Odaberite između 20 dinosaura, uključujući i prijateljske Triceratope, smrtonosne Raptore, opake Compy-e pa čak i moćnog T-Rexa.
 • Prilagodite svoju vlastitu kolekciju dinosaura – Prikupite Lego jantar i eksperimentirajte sa DNK kako bi stvorili potpuno originalne dinosaure, kao što je Dilophosaurus Rex.
 • Nastanite i istražite otok Nublar i otok Sorna – Smjestite svoje jedinstvene kreacije dinosaura u ograđene pašnjake, dok izvršavate posebne Free-play misije.
 • Igrajte s obitelji i prijateljima – uz jednostavnu drop-in & drop-out opciju igranja.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke